Tervetuloa viihtymään!

Scandic Oscar Savon sydämessä tarjoaa sinulle upeat puitteet viihtymiseen, rentoon yhdessä oloon sekä onnistuneisiin tilaisuuksiin.
 
   
Tiedotteet

19.9.2016
Musabingo
Perjantaina 30.9. pubiin rantautuu uusi MUSABINGO! Pelissä yhdistyy kolme asiaa mitä ihmiset rakastavat: loistava musiikki, kutkuttava jännitys ja enne...
Lue lisää

15.08.2016
Baaripähkinä pubivisailu
Keskiviikkoisin suuren suosion saanut Baaripähkinä pubivisailu alkaa jälleen 7.9. klo 19.00! Kokoa oma joukkueesi ja tulkaa kisaamaan!
Lue lisää

21.2.2016
Oscar 30 vuotta
Oscar täyttää tänä vuonna pyöreät 30 vuotta. Tähän liittyen haluaisimme kerätä asiakkaidemme sekä henkilökuntamme muistoja, kuvia, historiaa, mitä vain Oscarin …vuosien ...
Lue lisää

 
Tervetuloa viihtymään Varkauteen!

 
 
Miksi tehdä muuta, kun voi herkutella?


Oscar viettää tänä vuonna 30 vuotis juhlavuottaan. Oscarin Menussa on mukana klassikoita vuosien varrelta, kuten Kaamasenleike, suosittu annos Oscarin alkuajoilta. Tutustu menuun tästä.  
Hyvä ruoka kaipaa rinnalleen myös maistuvaa juotavaa. Viinilistallamme on kuplivia kuohuvia ja suuntäytteisiä, pyöreitä viinejä juhlistamaan vaikka arkipäivällistä.

Juhlissa on lupa herkutella! Ja viihtyä hulvattoman sketsishown parissa tai nauttia Warkaus-saliln perinteisistä joulukonserteista. Pikkujouluesitteeseen voi tutustua tästä.
Kysy lisää mynnistämme 017-579 011.
     

 
Scandic Oscar Savon sydämessä tarjoaa sinulle upeat puitteet viihtymiseen, rentoon yhdessäoloon ja onnistuneisiin tilaisuuksiin.
 
Hotellimme 166 huoneessa löytyy majoitustilaa lähes 340 henkilölle. Remontoiduista, viihtyisissä huoneissamme on tilaa isommallekin perheelle tai joukkueelle. Hotellin parkkipaikka on maksuton.
 
 
Myyntipalvelumme hoitaa tilavaraukset, tarjoukset ja tarjoaa asiantuntija-apua tilaisuutesi suunnittelussa ja toteutuksessa.
Myyntipalvelu hotel@hoteloscar.fi tai 017 - 579 011

 

 

      
 
 
Scandic Oscar | Kauppatori 4, 78250 Varkaus | puh. (017) 579 011 | hotel@hoteloscar.fi