Tervetuloa viihtymään!

Scandic Oscar Savon sydämessä tarjoaa sinulle upeat puitteet viihtymiseen, rentoon yhdessä oloon sekä onnistuneisiin tilaisuuksiin.
 
   
Tiedotteet

21.2.2016
Oscar 30 vuotta
Oscar täyttää tänä vuonna pyöreät 30 vuotta. Tähän liittyen haluaisimme kerätä asiakkaidemme sekä henkilökuntamme muistoja, kuvia, historiaa, mitä vain Oscarin …vuosien ...
Lue lisää

 
Tervetuloa viihtymään Varkauteen!

39. Joroisten Musiikkipäivät 23. - 31.7. Joroisten Musiikkipäivien 39. vuosi kääntää sivun kokonaan uuteen aikakauteen. Ohjelmisto laajenee musiikin eri tyylilajeihin festivaalin ydintä, kamarimusiikkia, unohtamatta. Yhdeksän päivän mittaiseksi kasvavan Musiikkipäivien teemana on Ilma. Ilman ilmaa ei olisi ääntä eikä siten musiikkiakaan. Joroinen Music Festival -sivut.
Scandic Oscar Varkaus tarjoaa edullisia majoituspaketteja Musiikkipäiville. Kysy lisää myynnistämme 017- 579011. 
 
 
Sampea ja Samppanjaa 2016 Huippuartistien voimin 12. - 13.8.
Festareilla on tarjolla paitsi musiikkia myös nimensä mukaisesti sampea ja samppanjaa, maukasta ruokaa ja juomaa. Katso lisää tästä.
Scandic Oscar on myös lippujen ennakkomyyntipaikka (käteismaksu)
Meillä Oscarissa on tarjolla herkullinen Sampimenu 12.-13.8. Voit herkutella listalta joko annoksina tai tilata koko menun. Sampifestareiden viikonlopun aikaan on meillä myös Samppanja erikoshintaan. Katso lisää tästä
 
Miksi tehdä muuta, kun voi herkutella?
Oscar viettää tänä vuonna 30 vuotis juhlavuottaan, tämä näkyy myös Oscarin kesäisessä MENUSSA, mukana klassikoita vuosien varrelta!   
Hyvä ruoka kaipaa rinnalleen myös maistuvaa juotavaa. Viinilistallamme on kuplivia kuohuvia ja suuntäytteisiä, pyöreitä viinejä juhlistamaan vaikka arkipäivällistä.
 
Scandic Oscar Savon sydämessä tarjoaa sinulle upeat puitteet viihtymiseen, rentoon yhdessäoloon ja onnistuneisiin tilaisuuksiin. Keskellä kaupunkia sijaitsevasta hotellista sinun on helppo lähteä ostoksille tai ulkoilemaan kauniissa järvimaisemassa tai koskimaisemaan.
 
Hotellimme 166 huoneessa löytyy majoitustilaa lähes 340 henkilölle. Remontoiduista, viihtyisissä huoneissamme on tilaa isommallekin perheelle tai joukkueelle. Hotellin parkkipaikka on maksuton.
 
Myyntipalvelumme hoitaa tilavaraukset, tarjoukset ja tarjoaa asiantuntija-apua tilaisuutesi suunnittelussa ja toteutuksessa.
Myyntipalvelu hotel@hoteloscar.fi tai 017 - 579 011

 

 

 

      
 
 
Scandic Oscar | Kauppatori 4, 78250 Varkaus | puh. (017) 579 011 | hotel@hoteloscar.fi