Staycation miniloma Hotel Oscarissa

11.5.2021

Varaa miniloma Varkauteen ja hyppää kesätunnelmiin hotlaillen!Maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa on perinteikkään teollisuuskaupungin sydän, joka on maankuulu persoonallisesta ja yksilöllisestä vieraanvaraisuudestaan.


Early Bird tarjous -20% kesähinnoista

11.5.2021

Kesä-hotlailijan kannattaa varata lomayöt nyt – Säästät -20% Prime Guest -kanta-asiakkaanamme!
Aikainen lintu madon nappaa! Lomayöt kannattaa nyt varata etuhinnalla kesäajalle 1.6.-15.8.2021.


Love Story-konsertin majoituspaketti

28.4.2021

Varaa majoitus maailman sydämellisimmän palvelun hotellista – Hotel Oscarista! Nauti samalla Joroisten Musiikkipäivien järjestämästä Love Story- konsertista Warkaus-salissa 31.7.2021. klo 15.00


Koira mukaan hotlailemaan veloituksetta

28.4.2021

Nauti hotlaillen Preimhotelsin kaikissa hotelleissa yhdessä koiraystäväsi kanssa. Koira yöpyy hotellissa veloituksetta. Myös koirat viihtyvät hotellissa eikä hoitopaikasta tarvitse huolehtia!


Teini-ikäiset yöpyvät omassa huonessaan!

28.4.2021

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa. Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.


Tervetuloa uudistettuun ravintolamme

29.3.2021

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan uudistuneeseen Oscar’s Bar & Dinneriin.

Pöytä on katettu ja laavaparilagrilli on kuumana! Uudelta menultamme löytyy varmasti annoksia niin pieneen kuin suureenkin nälkään.

Club For Five -konsertin majoituspaketti

28.1.2021

Varaa majoitus maailman sydämellisimmän palvelun hotellista – Hotel Oscarista! Nauti samalla Joroisten Musiikkipäivien järjestämästä Club For Fiven upeasta konsertista Warkaus-salissa 24.7.2021.


Etätyöpäivä tai nettipalaveri tulossa?

3.11.2020

Rauhallinen työhuone Hotel Oscarista 30 €/pvä.
Työpäiväpaketti sisältää
• Työhuoneen klo 7-18 välillä
• Kahvin tai virvoitusjuoman + paninin vastaanotostamme
• Kuntosalin vapaan käytön


Keskellä Varkautta sijaitsevassa Hotel Oscarissa voit työskennellä etäpäivänäsi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissamme vaivattomasti ja/tai netti kokoustaa kollegoidesi kanssa yksin tai yhdessä. Kokoushuoneissamme käytössäsi on mukava työtuoli, kirjoituspöytä ja ilmainen. Aularavintolastamme voit ottaa mukaasi kahvin tai virvoitusjuoman ja lämpimän paninin.
Pysäköinti hotellin parkkipaikalla on maksuton.
Lisämaksusta (15 €)hotellin aamiainen klo 6.30-9
Palvelun ehdot
• Tila käytettävissä klo 7-19
• Tarjous on voimassa arkisin toistaiseksi
Kysy lisää – Hotel Oscar +358 (0)293 200 520 (3,02 snt/min + pvm/mpm)

Lisätiedot ja ehdot: Tarjous/tila on voimassa saatavuuden mukaan. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Vakuus- ja maksukäytäntö: Kaikkiin varauksiin tarvitsemme luottokorttitiedot varauksen takuuksi. Varaus maksetaan saapumisen yhteydessä

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

1.9.2020

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.


Kodikas Oscar´s Pub

20.8.2020

Oscar´s Pub on vallitsevan tilanteen takia tauolla toistaiseksi, mutta kun tilanne niin sallii, pubimme on mitä parhain paikka järjestää omat iltamat/ yrityksen yhteiset kekkerit, illanvietto, kokous, palaveri. Turvallisesti turvavälein. Ota yhteyttä +358 (0)293 200 520.


Dinner majoituspaketti Hotel Oscariin

11.5.2020

Täydellinen irtiotto ja akkujen latauspaketti herkutellen maukkaalla ruualla ja nukkuen hyvin!
Maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa on perinteikkään teollisuuskaupungin sydän, joka on maankuulu persoonallisesta ja yksilöllisestä vieraanvaraisuudestaan.