Hyvää Runebergin päivää! Runebergin päivänä herkutellaan!

27.1.2022

Haluamme juhlistaa sitä kanssasi tarjoamalla maukkaan Runebergin tortun 4.-6.2. välisenä aikana. Runebergin päivää vietetään Suomen kansallisrunoilija Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivänä 5. helmikuuta. Runebergin päivä on vakiintunut liputuspäivä ja sen juhlintaan kuuluvat herkulliset Runebergin tortut. Prime Guest kanta-asiakkaamme saavat majoittuessaan kaupanpäälle Runebergin tortun!

Priima loma odottaa! Hiihtolomalla nautitaan hotlailusta!

24.1.2022

Hiihtoloma hotellissa on yhteistä Prime Timea! Virittäydy hiihtoloman tunnelmaan uniikeissa kohteissamme ja rakenna juuri sinun näköisesi loma! Hiihtoloman paketilla yövyt kaksi yötä – 20% alennuksella! Tahdomme tehdä lomastasi ikimuistoisen ja uskomme uniikkien kohteidemme, hotellin pehmeiden petivaatteiden ja ravintoloiden herkullisen ruuan tekevän lomastasi juuri sellaisen!


Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja. Valitse mieleisesi hotelli ja nauti.

Green Key ympäristöohjelma – Pidämme huolta luonnosta ja sinusta

4.1.2022

Olet valinnut Green Key -sertifioidun hotellin. Me hotellissa ja ravintoissa toimimme Green Keyn tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstä. Valitsemalla Green Key -merkityn hotellin olet mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia mukavuudestasi tinkimättä. Tutustu Green Key -ohjelmaan tarkemmin: greenkey.fi

Taphtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa Oscarissa ja  koko Varkauden seudulta. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin. Onnen-numerot, Villit Vuodet, Erämaan Kutsu, Simpauttaja.
Varkauden Museo – Teollisuuden tekijät – METSÄKANSA
Varkauden Taidemuseo – Maalauksia Ismo Hyvärinen, Eläimellistä menoa
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä – Mariliina Valkaman Kasvitarha -näyttely 4. – 28.1.


Blinit – nuo talven ihanat herkut! Bliniviikot tulossa helmikuussa!

3.1.2022

Oscar´s Bar & Dinnerin voissa rapeaksi paistetut blinit ovat keskitalven herkkua parhaimmillaan.Taikina valmistetaan edellisenä iltana, annetaan kohota yön yli ja blini tarjoillaan tirisevän kuumana suoraa pannulta.
Keittiömestarimme on valinnut parhaat lisukkeet reunoilta rapeille, sisältä ilmaville blineille. Tervetuloa herkuttelemaan blineillä!https://www.hoteloscar.fi/menu/ruokalistat/

Prime Guest tuplaleima kampanja – tammikuun ajan saat ravintola sekä majoitusleimasi tuplana!

3.1.2022

Starttaa vuoden ensimmäinen kuukausi tuplaten kanta-asiakas leimasi! Hotlaile ja raflaile leimakorttisi täyteen leimoja ja hyödynnä priimat majoitus- ja ravintolaetumme! Tammikuun ajan saat ravintola sekä majoitusleimasi tuplana!


Warkaus-salin upeat konsertit! Tervetuloa tapahtumien taloon!

6.10.2021

Tervetuloa Warkaus-saliin! Kevään upeat konsertit ovat nyt myynnissä!
Vuosi 2022 tuo mukanaan mitä upeimpia konsertti – ja tapahtuma elämyksiä. Viidestoista Yö-musikaali on huikea matka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan(Konsertin päivämäärä on muuttunut – uusi päivämäärä 9.12.!), 10.3. upea Erja Lyytinen kevätkiertueella, kauan odotettu Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanien konsertti 17.3., 23.5. Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät voimansa Kaunotar & Kulkuri -konsertissa, Rock With You-konsertit 23. – 25.11.ja 2.12.2022.


Teatteripaketti Villit Vuodet -musikaaliin alk. 89 €

23.8.2021

Musiikkinäytelmä ”Villit vuodet”, kertoo Vexi Salmen elämästä. Salmi oli laajasti sivistynyt mies, jossa oli mukana reilu annos katujätkän rehellisyyttä. Hänen tuotannostaan löytyy yli 3000 levytettyä sanoitusta, liki 20 kirjaa ja lukemattomia kolumneja. Vexi kokosi yli 500 teosta kattavan taidekokoelman, harrasti filosofiaa ja teologiaa sekä oli aktiivisesti mukana yhteiskunnallisissa keskusteluissa.


Hienoja uutisia! Ravintolamme avatuu taas pe 4.2. klo 17.00

24.1.2021

Ravintolamme avatuu taas 4.2. klo 17.00. Tarjolla bliniviikot ja maaliskuussa uusi ruokalista, uusine viineineen.
Katso ravintolamme aukioloajat tästä>>.