Teatteripaketti Villit Vuodet -musikaaliin alk. 89 €

23.8.2021

Musiikkinäytelmä ”Villit vuodet”, kertoo Vexi Salmen elämästä. Salmi oli laajasti sivistynyt mies, jossa oli mukana reilu annos katujätkän rehellisyyttä. Hänen tuotannostaan löytyy yli 3000 levytettyä sanoitusta, liki 20 kirjaa ja lukemattomia kolumneja. Vexi kokosi yli 500 teosta kattavan taidekokoelman, harrasti filosofiaa ja teologiaa sekä oli aktiivisesti mukana yhteiskunnallisissa keskusteluissa.


Teatteripaketit – Tule ja ole kuin kotonasi

16.8.2021

Meillä Hotel Oscarissa majoitut mukavasti ja herkkuttelet hiiligrillin antimista viihtyissä Oscar´s Bar & Dinner -ravintolassamme. Olemme keskellä kauneinta Järvi-Suomea kaupungin ytimessä. Sydämellisesti tervetuloa viihtymään!


Perheiden syyslomapaketti

16.8.2021

Parasta Prime Timea perheen kesken. Syyslomalla Prime Guest -vieraidemme lapset syövät veloituksetta yöpyessään kaksi yötä! Syysloman perhepakettimme on räätälöity Prime Guest -vieraillemme. Aikuisten ruokaillessa ravintolassamme lapset saavat valita lempiannoksensa lastenlistaltamme tai lastennoutopöydästä veloituksetta kahdesti vierailunsa aikana.


Syyslomapakettiin sisältyy valitun henkilömäärän majoittuminen samassa huoneessa, huomioithan että lisävuoteellisia huoneita on rajoitetusti. Pakettitarjouksemme on voimassa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (lapset alle 13v)

Tervetuloyllätys vastaanotosta

Jotta Priimalomanne starttaisi parhaalla tavalla odottaa teitä vastaanotossa tervetuloyllätys, josta pitää varmasti koko perhe! Syyslomapakettiimme kuuluu lisäksi herkullinen aamiainen, kuntosalinkäyttö, Wi-Fi sekä kaikki huikeat Prime Guest kanta-asiakas edut.

Etkö ole vielä kanta-asiakkaamme?

Ei hätää sillä Prime Guest kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Hyödynnä Prime Guest syysloma -tarjous:

Sympaattinen kulttuurikohde Hotel Oscar Varkaudessa alk. 134€/ yö / Prime Guest -huone

Varaa hemmotteluloma perheellesi:

Nettisivujemme kautta etukoodilla SYYSLOMA.

Kampanjaehdot:

Etuhinta voimassa 8.10.-31.10.2021, varattavissa 28.10.2021 asti. Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Aamiainen – startti hyvään päivään

3.8.2021

Aamiainen katetaan päivittäin  aamiaisravintolaamme. Aamiainen tarjoillaan aamuvarhaisesta ja se sisältyy hotellihuoneesi hintaan.
Aamiaisen aukiolot:
Ma – pe klo 6.30 – 09.00, la klo 7.30 – 10.00 ja su klo 8.00 – 10.00


Hotel Oscarin edessä katuremontti

20.7.2021

Hotel Oscarin edessä oleva katuremontti alkaa olla valmis.

Vielä laatoitetaan hotellin edusta mutta suurimmat haittaa aiheuttavat työt ovat jo ohi.
Hotellin parkkipaikalle kuljetaan vielä Lengmanninkadun kautta.

Mikäli olet liikuntarajoitteinen voit pyytää vastaanotosta apua soittamalla 029 320 0525.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

1.9.2020

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.