17.6.2023 AEIUO: Vedet, vauva- ja taaperoteatteria
Vedet on moniaistinen esitys uimisesta, sateesta, jäästä, suihkuista, virvokkeista, vessanpytyistä, kyyneleistä ja pastan keitinvedestä. Vedet on valo- ja äänitaidetta, elävää musiikkia, nukketeatteria ja sirkusta. Esitys tapahtuu yleisön yllä ja ympärillä. Vedet on sanaton.

Vedet sopii kaikenikäisille katsojille. Esitys huomioi vauvojen erityispiirteet ja -tarpeet yleisönä, mutta esitys puhuttelee myös laajempaa yleisöä. Taiteellisen työryhmän rinnalla esityssisällöstä vastaa Kulttuurikeskus PiiPoon 5–8-vuotiaista koostuva Väriläiskä-asiantuntijaryhmä.

Vedet on vauva- ja taaperoteatteri AEIOU:n tuottama esitys. AEIOU on kiertueteatteri, joka on toiminut Sloveniassa vuodesta 2010 ja Suomessa vuodesta 2013 alkaen. AEIOU-esitykset on suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta ne pitävät otteessaan myös 4–8-vuotiaat lapset. Esityksissä on puuhaa ja huvituksia myös aikuisille!

Järj. Vekara-Varkaus 

Tilaisuuden kesto: n.30 – 45 min., ei väliaikaa
Liput: Peruslippu 9,50 €. Alle 2 v.sylissä veloituksetta. Lippuja saatavilla rajoitettu määrä tilaisuuden luonteen vuoksi.
Lipunhinta sis.palvelumaksun. Esitetyn lipun hinnan lisäksi verkkokauppa ja myyntipisteet perivät tilausmaksun sekä mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut.
Saattaja veloituksetta.

Osta lippu »