KE 30.11. KLO 19.00

IKIMUISTOINEN KONSERTTIELÄMYS SINISEN BLUESIN JA PUNAISEN JOULUN YSTÄVILLE!

Rokkaavan riemukas Blue Christmas 2022 -kiertue on laulaja-kitaristi Erja Lyytisen emännöimä kiertue, joka on vakiinnuttanut paikkansa bluesista nauttivien kuulijoiden jokavuotisena jouluperinteenä! Tänä vuonna kiertueella nähdään Lyytisen rinnalla räppäri Paleface sekä soul-laulaja Emilia Sisco.

Konsertissa kuullaan Erja Lyytisen ja hänen solistivieraidensa suosikkikappaleita vuosien varrelta. Lisäksi ohjelmistossa on rokkaavia sovituksia ja tunnelmallisia tulkintoja tutuista – ja vähän tuntemattomammistakin – joululauluista. Solistikolmikko esittää kappaleita kaksi tuntia kestävässä konserttikokonaisuudessa yhdessä ja erikseen, taustallaan Erja Lyytisen luotettu bändi. Konsertti on siis monipuolinen kattaus bluesia, rock’n’rollia ja ikivihreitä sävelmiä!
yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää.

Tilaisuuden kesto: n.2 h. 15 min.sis.väliajan 20 min.

Liput: Peruslippu/pyörätuoli 43 € €, lapset alle 18v, eläkeläiset, ryhmät väh. 10 hlö. 40 . Lipunhinta sis.palvelumaksun.
Saattaja veloituksetta.

Osta lippu »