LA 25.7.2020 KLO 19.00 CLUB FOR FIVE – RAKASTETUIMMAT

A cappella -lauluyhtye Club For Five tunnetaan energisistä esiintymisistään sekä innovatiivisesta lähestymistavastaan laulamiseen. Yhtye rikkoo toisinaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Club For Fiven musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan – Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi – esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista. Yhtye on julkaissut 9 studioalbumia, joista 6 on ylittänyt kultalevyrajan. Club For Five on viihdyttänyt yleisöjään jo 15 vuoden ajan. Yhtye on konsertoinut ympäri maailmaa ja luonut itselleen vahvan uran yhtenä maailman parhaista ja monipuolisimmista a cappella -ryhmistä.

Joroisten Musiikkipäivien ohjelmistoon sisältyvässä konsertissa kuullaan yhtyeen rakastetuimpia sävelmiä, kuten Tuukka Haapaniemen matalalle bassoäänelle sovitetun Dire Straits -hitin Brothers in Arms, Bond-leffojen vaarallisia rakkauslauluja ja yhtyeen virtuoosimaisille ääni-instrumenteille taivutettuja Kirkan klassikoita. Tapahtumassa on väliaika.

Tilaisuuden kesto: 2 h., sis. väliajan.

Liput: Peruslippu/pyörätuolipaikka 35,00 €, saattaja veloituksetta. Joroisten Musiikkipäivien jäsen lippu 32,00 € (hinnat sis. palvelumaksun)
Järjestäjä: Joroisten Musiikkipäivät www.joroinenmusicfestival.fi
Osta lippu »