10.12.2021 klo 19.00

Vasara ja Nauloja -musikaali Warkaus-salissa 10.4.2021 on siirretty koronarajoitusten takia uuteen ajankohtaan. Uusi ajankohta on perjantai 10.12. kello 19. Liput käyvät sellaisenaan tähän uuteen ajankohtaan, eikä vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä.

Jos uusi päivämäärä ei sovi, voi liput palauttaa 12.3.2021 mennessä Warkaus-salin lipunmyyntipisteeseen – Hotel Oscar, Kauppatori 4.

Vasara ja Nauloja

Lähde retkelle Gösta Sundqvistin ja Leevi and the Leavingsin humoristiseen maailmaan!

Vasara ja Nauloja on aivan uusi esitys Göstasta ja Leavingsistä. Suurmenestys, Raparperitaivas-musikaali, antoi esimakua, ja nyt mennään vielä pidemmälle Göstan maailmaan.

Gösta Sundqvist on todellinen suomirockin suurmies, joka on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen sielunmaisemaan. Hänen kappaleistaan Mitä kuuluu Marja-Leena, Teuvo, Poika nimeltä Päivi, Kyllikki ja Pohjois Karjalaan on tullut klassikkoja, jotka kiteyttävät humoristisella tavalla suomalaista arkitodellisuutta. Julkisuutta ja keikkailua karttanut Gösta on jäänyt suurelle yleisölle salaperäiseksi hahmoksi. Mutta Vasara ja Nauloja -esitys tuo tähän asiaan muutoksen: nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Göstan keikalle! Göstaa esittää lähes autenttisesti hänen näköisensä ja oloisensa mies, AJ Keskinen. Vasara ja Nauloja on syväluotaus Gösta Sundqvistin elämään ja musiikkiin. Esityksessä kuulemme Göstan mietteitä hänen elämästään: nuoruudesta, jalkapallosta, talonmiehenä olosta, kappaleiden synnystä ja maailman menosta – ja kaikki tämä göstamaisella huumorilla höystettynä. Esityksessä kuullaan kaikki Leevi and the Leavingsin suurimmat hitit. Gösta ja hänen bändikaverinsa avaavat maailmaa legendaarisen Leevi and The Leavings -yhtyeen takana. Tästä esityksestä ei hauskuutta ja mahtavia kappaleita puutu!

 

Liput:
Peruslippu 43,50 €
Eläkeläinen 39,50 €
Opiskelija/ työtön/ varusmies/ lapsi 4-15 v. 29,50 €
Ryhmä min. 20 henkilöä 39,50 € 
Pyörätuolipaikka 39,50 €
Saattaja ilmaiseksi

Lipunhinta sisältää Lippu.fi palvelumaksun.

Tilaisuuden kesto 2 h 50 min., sis. väliajan 20 min

Järjestäjä: Suomen Musiikkiteatteri Oy