Yölintu noin 30 vuotta – konserttikiertue la 13.4.2024 klo 19.00

Yölinnun ensimmäiset siiveniskut ulottuvat aina 1990-luvulle asti, sillä Simo Silmu ja Markus Kuusijoensuu perustivat yhtyeen vuonna 1992. Bändi on saavuttanut uransa aikana suosion, johon harva yltää. Yölinnun keikkamäärät ovat vuosien saatossa hiponeet tähtitieteellisiä lukuja. Simo Silmun syvät tulkinnat ja yhtyeen soitanta osuvat aina suomalaisten sydämiin.
Yölinnun albumeja on myyty n. 400 000 kappaletta. Ryhmä on julkaissut lukuisia studioalbumeja, muutamia kokoelma-albumeja ja kymmenittäin singlejä. Lisäksi Simo Silmu on julkaissut kolme sooloalbumia. Yölintu on pokannut kahdeksan kultalevyä, viisi platinaa ja yhden tuplaplatinalevyn. Heidän menestynein studioalbuminsa on vuoden 1998 Tositarkoituksella, jota on myyty lähes 96 000 kappaletta.
Siiveniskut ovat jättäneet jälkensä Suomi-iskelmän historiaan, ja edelleen Yölintu jatkaa vahvaa liitoaan iskelmätaivaalla! Yölintu noin 30 vuotta -konserttikiertue tarjoilee tuttuja ja ehkä vähän vähemmän tuttuja ralleja vuosien varrelta.
– Omaa musaa omalla tyylillä. Iskelmän suomenhevonen ei hyydy. Tervetuloa kanssamme juhlaviin zembaloihin, Yölintu toivottaa.
Kokoonpano kiertueella:
Simo Silmu – laulu, haitari
Jukka Harju – kitara
Jari Luostari – basso
Harri Lehtonen – rummut
Tomi Lahtinen – äänimies

Liput: Peruslippu/pyörätuoli 49,90 €, ryhmälippu (min. 10 henk.) 45,26 €. Saattaja veloituksetta. Lipunhinta sis. palvelumaksun.
Konsertin kesto n.2 h 30 min.sis. väliajan 20 min.
Järjestäjä: Gramofoni Oy

Osta lippu »