Early Bird tarjous -20% kesähinnoista – varaa kesän parhaimmat lomayöt nyt

29.4.2022

Varaa kesän parhaimmat lomayöt nyt – Säästät -20% varatessasi 22.04-31.05 välisenä aikana!
Laita vaaleanpunaiset aurinkolasit päähäsi ja unelmoi jo kesän seikkailuista uniikeissa kohteissamme. Kesälomat häämöttävät kalenterissa ja haluammekin tarjota kaikille Prime Guest -kanta-asiakkaillemme edullisemman kesäyöpymisen hotelleissamme. Lomayöt kannattaa varata nyt etuhinnalla kesäajalle 3.6.-14.8.2021. Etkö vielä ole kanta-asiakkaamme?
Ei hätää, sillä Prime Guest -kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Freefinns.For.You – food – outdoors – rental. Varaa mukavaa tekemistä hotellilomasi yhteyteen!

16.2.2022

Aisti, virkisty ja rentoudu! Tervetuloa tutustumaan liikkuvaan pop up -eräravintolaan, ohjattuihin luontoliikuntapalveluihin, laadukkaaseen välinevuokraukseen ja verkkokauppaan! Freefinns tarjoaa ohjattuja luontoliikuntapalveluita ja laadukasta välinevuokrausta.
Freefinns OUTDOORS tarjoaa myös yrityksille toiminnallisia ja rentouttavia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa, joka tarjoaa täydelliset puitteet liikkumiseen. Kauas ei tarvitse mennä, kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Prime sport- ota käyttöösi kattavat Prime Sport -etuudet

24.1.2022

Ota käyttöösi kattavat Prime Sport -etuudet urheilujoukkueellesi tai harrasteseurallesi, kun majoitutte Primehotelsin hotelleihin. Isommalla ryhmäkoolla saatte majoituksen ja ruokailun räätälöityyn hintaan.

Lähetä meille tarjouspyyntö jo nyt seuraavasta pelimatkastanne ja tehdään teille sopiva Prime Sport -majoitusratkaisu.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja. Valitse mieleisesi hotelli ja nauti.

Green Key ympäristöohjelma – Pidämme huolta luonnosta ja sinusta

4.1.2022

Olet valinnut Green Key -sertifioidun hotellin. Me hotellissa ja ravintoissa toimimme Green Keyn tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstä. Valitsemalla Green Key -merkityn hotellin olet mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia mukavuudestasi tinkimättä. Tutustu Green Key -ohjelmaan tarkemmin: greenkey.fi

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa Oscarissa ja koko Varkauden seudulla. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin: Idän pikajuna, Villit Vuodet, Eläimellistä menoa-lastenkonsertti
Varkauden Museo – Teollisuuden tekijät – METSÄKANSA
Varkauden Taidemuseo – Missä lentävät paratiisilinnut Anne-Mari Heiskanen – Maalauksia ja kollaaseja
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä – Iloa Naivistit kesänäyttely 28.5. – 20.8.


Bilepaketti Hotel Oscar – kevät täynnä keikkoja Varkaudessa!

6.10.2021

Bailaa lempiartistiesi tahdissa Z-ONE klubilla ja yövy Hotel Oscarissa. Esiintymässä muun muassa Arttu Wiskari, HesaÄijä ja Turmion Kätilöt. Varmista paikkasi lempiartistisi keikoille ja yöpymisesi Hotel Oscariin. Nightclub Z-ONE on täysin uudistunut yökerho, joka tarjoaa Varkauden parhaan yökerhoelämyksen upealla tanssilattialla, mahtavilla talon dj:llä tai huippuluokan artisteilla varustettuna. Kevään 2022 kuukausittaiset bileet kruunaa huippuluokan artistit laidasta laitaan.

Teatteripaketti Villit Vuodet -musikaaliin alk. 89 €

23.8.2021

Musiikkinäytelmä ”Villit vuodet”, kertoo Vexi Salmen elämästä. Salmi oli laajasti sivistynyt mies, jossa oli mukana reilu annos katujätkän rehellisyyttä. Hänen tuotannostaan löytyy yli 3000 levytettyä sanoitusta, liki 20 kirjaa ja lukemattomia kolumneja. Vexi kokosi yli 500 teosta kattavan taidekokoelman, harrasti filosofiaa ja teologiaa sekä oli aktiivisesti mukana yhteiskunnallisissa keskusteluissa.


Ihanaa kevättä! Parsa viikot ja saksalaiset riesling viikot 16.5 – 28.5.

24.3.2021

Kevään herkullisimmat viikot – parsaviikot tulevat taas! Parsa on kevään ehdoton herkku ja tänä vuonna siihen on yhdistetty saksalaiset riesling valkoviinit. Oscar´s Bar & Dinner on mukana ravintolatapahtumassa, jonka järjestää Saksan Viinitiedotus . Saksalaiset Rieslingit sopivat kuin nakutettu kevään herkkujen, kuten parsan kanssa. Tutustu parsa menuun viineineen täältä