Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, alk. 55 €/2hh

23.9.2022

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa. Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä. Kun nuoriso kaipaa omaa rauhaa, on nuorisohuone oiva valinta.

Primeguest on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, liity jo tänään. Saat edut käyttöösi heti.

22.9.2022

PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi. Liity siis heti!Tutustu mysö vaihtuvia hotellikohtaisiin etuihin, kuten ilmaisia huoneluokan korotuksia, aikaisia sisäänkirjautumisia tai myöhäisiä huoneenluovutuksia.


Syysloma seikkaulut odottavat – Mikä sen parempaa kuin syysloma ja irtautuminen arjesta?

22.9.2022

Syysloma on parasta Prime Timea matkustit sitten yksin, yhdessä tai perheen kanssa. Syysloma ja irtiotto kuuluvat yhteen! Varaa syysloman irtiottosi nyt etuhintaan, kun yövyt 2 yötä, saat -20 %. Me Primehotelsilla olemme mestareita irtiotossa!

Rentoudu jopa -20 % alennuksella! Hotlaile rennosti kaupungin sykkeessä tai rentoudu luonnon rauhassa.

22.9.2022

Prime Guest -kanta-asiakkaamme saavat syyskuussa varattua majoituksen jopa -20% hinnalla! Kampanjahinnalla voit tehdä majoitusvarauksen 01.09.2022-30.04.2023 väliselle ajalle.

Freefinns.For.You – food – outdoors – rental. Varaa mukavaa tekemistä hotellilomasi yhteyteen!

16.2.2022

Aisti, virkisty ja rentoudu! Tervetuloa tutustumaan liikkuvaan pop up -eräravintolaan, ohjattuihin luontoliikuntapalveluihin, laadukkaaseen välinevuokraukseen ja verkkokauppaan! Freefinns Oy tarjoaa ohjattuja luontoliikuntapalveluita ja laadukasta välinevuokrausta. Tarjolla on myös esimerkiksi yrityksille toiminnallisia ja rentouttavia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa. Kauas ei tarvitse mennä sillä kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Prime sport- ota käyttöösi kattavat Prime Sport -etuudet

24.1.2022

Ota käyttöösi kattavat Prime Sport -etuudet urheilujoukkueellesi tai harrasteseurallesi, kun majoitutte Primehotelsin hotelleihin. Isommalla ryhmäkoolla saatte majoituksen ja ruokailun räätälöityyn hintaan.

Lähetä meille tarjouspyyntö jo nyt seuraavasta pelimatkastanne ja tehdään teille sopiva Prime Sport -majoitusratkaisu.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja. Tutustu lisää täällä>>

Green Key ympäristöohjelma – Pidämme huolta luonnosta ja sinusta

4.1.2022

Olet valinnut Green Key -sertifioidun hotellin. Me hotellissa ja ravintoloissa toimimme Green Keyn tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstä. Valitsemalla Green Key -merkityn hotellin olet mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia mukavuudestasi tinkimättä. Tutustu Green Key -ohjelmaan tarkemmin: greenkey.fi

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa vierailusi yhteyteen. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin Varkauden Teatteriin
Varkauden Museo – mm. Ismo Hyvärinen, Eläimellistä menoa
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä
Z-One – Esiintyjiä laidasta laitaan kätevästi torin toisella puolella


Pikkujoulut suunnitteilla? Meillä järjestät pikkujoulut niin pienelle kuin suurellekin ryhmälle

3.1.2022

Järjestä onnistuneet pikkujoulut Varkaudessa! Hotel Oscarissa luot tilaisuuden niin intiimeihin kuin suurempiinkin pikkujouluihin ja hotellimme henkilökunta auttaa sinua onnistuneen tapahtuman luomisessa. Autamme suunnittelussa ja ideoinnissa ja vastaamme että ulkoiset puitteet ovat kunnossa. Kauttamme voit olla huoleti myös tarjoilujen ja majoituksen kanssa, meiltä ne löytyy!

Varkauden Ravintola viikonloppua vietetään 23- 25.9. Mukana myös meidän ravintolat!

22.9.2021

Mukana on monia kaupungin ravintoloita upeiden tarjousten kera. Mukana myös Oscar´s Bar & Dinner ja Oscar´s House. Herkutteluhetkiin satokauden kanttarellirisottoa tai Oscars´Housen mahtava Party Plate. Jereä ja hänen kitaraansa pääse kuuntelemaan klo 21.00 alkaen Oscar´s Housessa.

Tervetuloa Oscar’s Houseen – Olohuoneeseen isolla O:lla

24.8.2021

Tervetuloa Oscar’s Houseen rentoutumaan ja viettämään aikaa yksin, kaksin, juhlatuulella, työn jälkeen, viikonloppuisin rentoutumaan, tapaamaan muita, pelaamaan pelejä, biljardia ja kuulemaan puheensorinaa sekä hyvää musiikkia.
Tiesitkö että ruokalistaltamme löydät burgerit, wingsit ja pikkupurtavat moneen makuun. Lisäksi meiltä löydät palanpainikkeeksi huolella laaditun valikoiman käsityöläisoluita, siidereitä sekä erikoislimonadeja. Ruoka- ja juomalistoihin voit tutustua verkkosivuillamme: https://www.hoteloscar.fi/ravintolat/oscars-house/
Ovemme avoinna ma-la klo 18.30-24.00
Tervetuloa Oscar’s Housen, olohuoneeseen isolla O:llä ♥️

Teatteripaketti Villit Vuodet -musikaaliin alk. 89 €

23.8.2021

Musiikkinäytelmä ”Villit vuodet”, kertoo Vexi Salmen elämästä. Salmi oli laajasti sivistynyt mies, jossa oli mukana reilu annos katujätkän rehellisyyttä. Hänen tuotannostaan löytyy yli 3000 levytettyä sanoitusta, liki 20 kirjaa ja lukemattomia kolumneja. Vexi kokosi yli 500 teosta kattavan taidekokoelman, harrasti filosofiaa ja teologiaa sekä oli aktiivisesti mukana yhteiskunnallisissa keskusteluissa.