Warkaus -sali – talo tapahtumille ja elämyksille

Tervetuloa Warkaus -saliin! Tarjoamme käyttöösi erinomaisen, monien mahdollisuuksien tilan vaativillekin tapahtumille sekä näyttävän auditorion, joka soveltuu konsertti-, teatteri- ja kokouskäyttöön. Warkaus -salin porrastetussa katsomossa on istuimet 498 henkilölle, erittäin korkealaatuinen äänitekniikka, akustiikka ja moneen muuntuva esiintymisnäyttämö. Tilan istuimet on varustettu käännettävillä työtasoilla kokouksia ja seminaareja varten. Tilassa ei ole ikkunoita, mutta salissa on erittäin monipuolinen valaistusjärjestelmä.

Herkulliset tarjoilut järjestetään kätevästi Warkaus-salin yhteydessä sijaitsevassa Tempossa, jossa on 220 istumapaikkaa ja buffetmahdollisuus jopa 500 henkilölle. Tilat soveltuvat illanistujaisiin, esittelytilaisuuksiin, juhliin, tanssiin, tanssiesityksiin, messuihin ja luentotilaisuuksiin. Tilassa on yläkoroke, joka sopii erinomaisesti esiintymisiin.  Tila voidaan jakaa äänieristetyillä siirtoseinillä pienempiin kabinetteihin.

Tempon yhteydessä on kabinetti Ruusa, jonka voi jakaa omaksi tilakseen äänieristetyillä siirtoseinillä. Ruusa sopii mainiosti n. 50 henkilön kokoustilaksi, tuote-esittelyihin tai intiimeihin juhliin.

Warkaus-salin ylälämpiö Kreeta  soveltuu hyvin juhla- ja väliaikatarjoilutilaksi ja siitä on suora yhteys hotelliin.

Eteisaulassa on lipunmyyntipiste, jossa myydään lippuja konsertteihin tuntia ennen esityksen alkua. Eteisaulassa sijaitsevat vaatesäilytys sekä wc-tila. Lisäksi aulassa kokous- ja kongressijärjestäjien käyttöön tarkoitettu rekisteröinti-ja infopiste

Ison aularavintolan, muunneltavien kabinettitilojen ja lämpiöiden ansioista voimme yhdessä suunnitella mieleenpainuvan tilaisuuden, jossa vain mielikuvitus on rajana. Henkilökunnan luja ammattitaito sekä tilojen perusteellinen tuntemus takaavat tilaisuudelle parhaimman mahdollisen lopputuloksen, meillä palvellaan suurella sydämellä.

Hotel Oscar sijaitsee saman katon alla Warkaus-salin kanssa. Täyden palvelun kokoushotellissa myös lomamatkalaiset viihtyvät. Hyvä ruokailu on osa onnistunutta tilaisuutta. Warkaus-salin yhteydessä toimii myös ruokaravintola Oscar´s Bar & Dinner ruokaravintola.