Buffetmenu
Patruunan Menu
Kasvimaan salaatteja |M, G, VEG
Paahdettua punajuurta ja sinihomejuustoa |L, G
Omena, emmentaalia ja pähkinää |L, G
Maalaisperunasalaattia |L, G
Konjakkigraavattua lohta ja sinappivuolukermaa |L, G
Sitruuna- ja vadelmavinaigrettea |M, G, VEG
Tuoretta leipä ja levitettä |L, VEG
Laavakivigrillattua broilerinrintaa ja karamellisoitua punaviinikastiketta |L, G
Uunipaahdettuja juureksia |L, G, VEG
Grillattua uuniperunaa |L, G, VEG
Lakkaleivos |L, G
42 € / hlö
Täydennä buffeet makusi mukaan seuraavista vaihtoehdoista:
Yrttimarinoituja vihanneksia |M, G, VEG
Lämminsavulohisalaattia |L, G
Metsäsienisalaattia |L, G
Quinoa kasvissalaattia |M, G, VEG
Tomaatti-sipulisalaattia |M, G, VEG
Maatilan juustoa ja marinoituja tomaatteja |L, G
Rukiisia karjalanpiirakoita ja munavoita |L
Kylmäsavukirjolohta ja remouladea |L, G
Pielisen savumuikkuja ja pikkelöityä sipulia |L, G
4 €/laatu/hlö
Pääruoka vaihdettavissa – lisäveloitus 2 €/hlö
Alla olevista vaihdot ehdoista voi valita lisäksi toisen pääruoan – lisäveloitus 8 e/hlö
Vaihtoehto 1 – Saaristomeren kuhaa ja piparjuurivoisulaa |L, G
Vaihtoehto 2 – Jauhettu Savo-Karjalan häränpihvi ja konjakki-pippurikastiketta |L, G
Vaihtoehto 3 – Karamellisoitua possua ja tumma Bourbonkastiketta |L, G
Lakkaleivoksen vaihto täytekakkuun lisäveloitus 7,50 e/hlö
Kahvi/tee 3,00 € /hlö
Buffetmenun minimihenkilömäärä 15 hlöä (aikuista). Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
Primehotelsin yleiset peruutusehdot.
Ryhmälle tulisi valita yksi yhtenäinen menu.
Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.
Pöytiin katettava illallismenu
Menu Maalta 48 €/hlö
ETANAT L (G)
Yrtti-valkosipulivoilla gratinoituja etanoita
ja sinihomejuustoa
Viinisuositus: Labrune Et Fils Chardonnay, Ranska 6,80 € / 42 €
OSCARIN PIHVI L G
Grillattua parsaa, katkarapuja,
maalaisranskalaisia ja choronkastiketta
Viinisuositus: Domaine de La Baume Grand Châtaignier Merlot, Ranska 8,40 € / 52 €
MOKKA- CRÈME BRÛLÉE G
Vaniljajäätelöä
Viinisuositus: Graham´s 10 Years Old Tawny Port 12,00 € / 8 cl
Menu Rannalta 47 €/hlö
RAPUSKAGEN L (G)
Klassikko käsinkuorituista katkaravuista
sekä paahdettua saaristolaisleipää
Viinisuositus: Vicarace Lane Marlborough Sauvignon Blanc, Uusi -Seelanti 7,50 € / 47 €
PIPARJUURIKUHAA JA SITRUSRISOTTOA
Piparjuurivoissa paistettua kuhaa
sekä sitrus-mascarponerisottoa
Viinisuositus: Frescobaldi Rèmole Bianco, Italia 8,70 € / 54 €
VADELMASUKLAAKAKKUA L
Vaniljajäätelöä
Viinisuositus: Moscato d´Asti La Vita, Italia 7,80 € / 8 cl
Menu Puutarhasta 41 €/hlö
KASVIS- PIT ROAST JA TOMAATTIHUMMUSTA M, G, VEG
Laavakivigrillattuja kasviksia ja yrteillä maustettua tomaattihummusta
Viinisuositus: Dr.Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb, Saksa 8,00 € / 50 €
PORTOBELLOPIHVI G, L-OVEG
Grillattua kukkakaalia, parmesaanijuustoa
ja minttu-rucolasalaattia
Viinisuositus: Labrune Et Fils Pinot Noir, Ranska 6,80 € / 42 €
LIME-KOOKOSPANNACOTTA M, G, VEG
Vaniljajäätelöä
Viinisuositus: Rothschild Mouton Cadet Réserve Sauternes, Ranska 9,80 € / 8 cl
Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen menu.
Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä ellei toisin mainita.
Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.
Viinilista
Parsa
Parsarisottoa 14,50 € |L G
Grillattua parmankinkkua ja parmesaanijuustoa
Parsaa ja hollandaise 21,00 € |L G
käsin kuorittuja katkarapuja
Parsaa ja kylmäsavustettua lohta 22,00 € |L G
purjo-shampanja hollandaisea
Parsaa ja Laavakivigrillattua härän sisäfileetä 35,00 € |L
Café de Paris kastiketta
Yhdistä parsaan saksalaiset riesling -viinit
Dr. Pauly Bergweiler Blitz Pink Riesling 6,00 €/ 12 cl / 36 €/ plo
Corvers-Kauter R3 Riesling Rheingau Remastered Organic 6,30 €/ 12 cl / 39 €/ plo
Von der Leyen Riesling Trocken 6,40 €/ 12 cl / 40 €/ plo
Dr.Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb 8,00 €/ 12 cl / 50 € / plo