Buffetmenu

Patruunan Menu

Kasvimaan salaatteja |M, G, VEG

Paahdettua punajuurta ja sinihomejuustoa |L, G

Omena, emmentaalia ja pähkinää |L, G

Maalaisperunasalaattia |L, G

Konjakkigraavattua lohta ja sinappivuolukermaa |L,  G

Sitruuna- ja vadelmavinaigrettea |M, G, VEG

Tuoretta leipä ja levitettä |L, VEG

 

 

Laavakivigrillattua broilerinrintaa ja karamellisoitua punaviinikastiketta |L, G

Uunipaahdettuja juureksia |L, G, VEG

Grillattua uuniperunaa |L, G, VEG

Lakkaleivos |L, G

42 € / hlö

Täydennä buffeet makusi mukaan seuraavista vaihtoehdoista:

Yrttimarinoituja vihanneksia |M, G, VEG
Lämminsavulohisalaattia |L, G
Metsäsienisalaattia |L, G
Quinoa kasvissalaattia |M, G, VEG
Tomaatti-sipulisalaattia |M, G, VEG
Maatilan juustoa ja marinoituja tomaatteja |L, G
Rukiisia karjalanpiirakoita ja munavoita |L
Kylmäsavukirjolohta ja remouladea |L, G
Pielisen savumuikkuja ja pikkelöityä sipulia |L, G

4 €/laatu/hlö

Pääruoka vaihdettavissa – lisäveloitus 2 €/hlö

Alla olevista vaihdot ehdoista voi valita lisäksi toisen pääruoan – lisäveloitus 8 e/hlö

 

Vaihtoehto 1 – Saaristomeren kuhaa ja piparjuurivoisulaa |L, G

Vaihtoehto 2 – Jauhettu Savo-Karjalan häränpihvi ja konjakki-pippurikastiketta |L, G

 Vaihtoehto 3 – Karamellisoitua possua ja tumma Bourbonkastiketta |L, G

 

 Lakkaleivoksen vaihto täytekakkuun lisäveloitus 7,50 e/hlö

Kahvi/tee 3,00 € /hlö

 

Buffetmenun minimihenkilömäärä 15 hlöä (aikuista). Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.

Primehotelsin yleiset peruutusehdot.

Ryhmälle tulisi valita yksi yhtenäinen menu.

Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Pöytiin katettava illallismenu

 Menu Maalta 48 €/hlö

ETANAT L (G)
Yrtti-valkosipulivoilla gratinoituja etanoita
ja sinihomejuustoa

Viinisuositus: Labrune Et Fils Chardonnay, Ranska 6,80 € / 42 €

OSCARIN PIHVI L G
Grillattua parsaa, katkarapuja,
maalaisranskalaisia ja choronkastiketta

Viinisuositus: Domaine de La Baume Grand Châtaignier Merlot, Ranska 8,40 € / 52 €

MOKKA- CRÈME BRÛLÉE G
Vaniljajäätelöä

Viinisuositus: Graham´s 10 Years Old Tawny Port 12,00 € / 8 cl

 

Menu Rannalta 47 €/hlö

RAPUSKAGEN L (G)
Klassikko käsinkuorituista katkaravuista
sekä paahdettua saaristolaisleipää

Viinisuositus: Vicarace Lane Marlborough Sauvignon Blanc, Uusi -Seelanti 7,50 € / 47 €

PIPARJUURIKUHAA JA SITRUSRISOTTOA 
Piparjuurivoissa paistettua kuhaa
sekä sitrus-mascarponerisottoa

Viinisuositus: Frescobaldi Rèmole Bianco, Italia 8,70 € / 54 €

VADELMASUKLAAKAKKUA L
Vaniljajäätelöä

Viinisuositus: Moscato d´Asti La Vita, Italia 7,80 € / 8 cl

 

Menu Puutarhasta 41 €/hlö

KASVIS- PIT ROAST JA TOMAATTIHUMMUSTA M, G, VEG
Laavakivigrillattuja kasviksia ja yrteillä maustettua tomaattihummusta

Viinisuositus: Dr.Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb, Saksa 8,00 € / 50 €

PORTOBELLOPIHVI G, L-OVEG
Grillattua kukkakaalia, parmesaanijuustoa
ja minttu-rucolasalaattia

Viinisuositus: Labrune Et Fils Pinot Noir, Ranska 6,80 € / 42 €

LIME-KOOKOSPANNACOTTA M, G, VEG
Vaniljajäätelöä

Viinisuositus: Rothschild Mouton Cadet Réserve Sauternes, Ranska 9,80 € / 8 cl

 

Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen menu.
Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä ellei toisin mainita.
Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

 

Viinilista

Parsa

Parsarisottoa 14,50 € |L G
Grillattua parmankinkkua ja parmesaanijuustoa

Parsaa ja hollandaise 21,00 € |L G
käsin kuorittuja katkarapuja

Parsaa ja kylmäsavustettua lohta 22,00 € |L G
purjo-shampanja hollandaisea

Parsaa ja Laavakivigrillattua härän sisäfileetä  35,00 € |L
Café de Paris kastiketta

Yhdistä parsaan saksalaiset riesling -viinit

Dr. Pauly Bergweiler Blitz Pink Riesling 6,00 €/ 12 cl / 36 €/ plo

Corvers-Kauter R3 Riesling Rheingau Remastered Organic 6,30 €/ 12 cl / 39 €/ plo

Von der Leyen Riesling Trocken 6,40 €/ 12 cl / 40 €/ plo

Dr.Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb 8,00 €/ 12 cl / 50 € / plo