Retki seikkailubussilla

Pienryhmille räätälöity retki vie sinut helposti alueen luontoon ja kulttuurikohteisiin. Oppaan kanssa näet ja koet enemmän ja opas noutaa sinut hotellin ovelta. Voit valita city -sightseeing ajelun tai luontoretken tai halutessasi molemmat. Opas tarjoilee sinulle sesongin parhaat kohteet ja tarinoi matkan varrella. Tarjolla myös lisäpalveluita ja aktiviteetteja. Varkauden spesiaali on teemallinen ”Esa Pakarisen jalanjäljillä” -kiertoajelu.

-Lähdöt ennakkotilauksella klo 9.00 ja klo 17.00 tai räätälöitynä

-Hinta alk. 20 €/hlö

-Ryhmäkoko 5 – 8 hlö (isommille ryhmille mahdollista myös asiakkaan omalla bussilla)

-Kesto 2,5 h tai 6 h tai räätälöitynä toiveesi mukaan. Lisätiedot www.lakelandgte.fi/fi/seikkailubussi

 

Romanttinen haitariristeily

Risteily mukavalla Ekopaatilla halki Varkauden kanavien haitaria soittavan kipparin kanssa. Pienryhmille sopiva tilausristeily on hieno tapa tutustua Varkauteen vesiltä. Kippari tarinoi Varkaudesta ja Saimaasta, tarjoilee kahvit ja viihdyttää haitarinsoitolla matkan varrella. Alus on katettu ja täysin säältä suojassa.

-Lähdöt ennakkotilauksella klo 10.00 ja klo 19.00 tai räätälöitynä

-Hinta alk. 32 €/hlö

-Ryhmäkoko 6 – 10 hlö (isommille ryhmille mahdollista tehdä kaksi peräkkäistä lähtöä)

-Kesto 2 h. Lisätiedot ja nettivaraukset www.lakelandgte.fi/fi/varkaus-risteilyt-sahkoaluksella

 

City-melonta

Opastettu melontaretki Varkauden koskipuistoon inkkarikanooteilla. Varkaus sijaitsee vesistöjen risteyskohdassa ja kanooteilla on helppo tutustua kaupungin vesialueeseen, jonka kruunu on Kämärin hieno Koskipuisto. Opas noutaa sinut hotellilta, opastaa melonnan saloihin ja johtaa retken turvallisesti tarinoiden matkan varrella. Sopii kaikille normaalikuntoisille, myös aloittelijoille. Huomaa, että Varkauden lähellä on paljon hienoja melontakohteita ja saatavilla on myös pidempiä retkiä mm. alueen kansallispuistoihin ( Kolovesi, Konnevesi, Linnasaari)

-Lähdöt ennakkotilauksella klo 9.00 ja klo 18.00 tai räätälöitynä

-Hinta alk. 35 €/hlö

-Ryhmäkoko 4 – 16 hlö

-Kesto n.3 h. Lisätiedot www.lakelandgte.fi/fi/opastetut-melontaretket/

 

”Saimaa on the rocks”

Jääkellunta Varkaudessa on talvinen elämys vailla vertaa. Puemme päälle pelastuspuvut ja hyppäämme jäiseen virtaan yläjuoksulla. Kellut jääkuutioiden keskellä ja annat virran viedä, tunne on sanoinkuvaamaton ja upea. Jääkellunta Varkaudessa Pirtinvirrassa ”Saimaa on the rocks” ei jätä ketään kylmäksi, ja turvallisessa ohjatussa ohjelmassa pääset kokemaan unohtumattoman elämyksen. Vitostietä ajavalle piristävä ohjelma vaikkapa hiihtolomalla… helppo poiketa Varkauden kaupunkiin, elämyksen jälkeen vaikkapa ruokailemaan. Jääkellunta Varkaudessa on myös hyvä ohjelma polttariin tai lahjaksi hänelle jolla on jo kaikkea.

-Aika: marraskuu-huhtikuu

-Kesto 1 -2h ryhmän koosta riippuen

-Hinta 50 €/hlö, minimiveloitus 100 €

-Ryhmäkoko 2 – 8 hlö

-Kesto n.1-2 h, ryhmän koosta riippuen. Lisätiedot www.lakelandgte.fi/fi/jaakellunta-varkaudessa/

Lisätiedot ja varaukset:

puh. +358 40 096 6800
sales@lakelandgte.fi
www.lakelandgte.fi