Järvikalastusta ja elämyksiä Ahven Antin kalasafareilla. Tule mukaan viettämään ikimuistoinen päivä raittiissa ilmassa perheen, ystävien, työporukan kanssa, ammattitaitoisen kalamiehen opastamana!

Kalasafareilla opit kalastamaan ahventa, haukea ja kuhaa monin eri tekniikoin upeissa ja kalaisissa vesistöissä Saimaalla. Retket sisältävät käytettävän kaluston vuokran, välineet, polttoaineet ja oppaan palvelut. Käytössä on uusin teknologia joka kertoo reaaliajassa mitä pinnan alla tapahtuu ja isommat kalat on helpompi paikantaa. Valmistaudu siis henkeäsalpaaviin hetkiin ja unohtumattomiin taisteluihin mahdollisesti jopa elämäsi kalan kanssa!

Tervetuloa mukaan kalasafareille rentoutumaan ja kokemaan koukuttavan kalastuksen maailma paikallistuntemuksen omaavan oppaan kanssa!

——

Aisti, virkisty ja rentoudu Freefins Oy:n parissa! Voit osallistua ohjatulle retkelle, herkutella pop up -eräravintolassa, vuokrata välineitä omatoimiseen retkeilyyn tai heittäytyä uusiin elämyksiin turvallisten oppaiden parissa. Kaikki palvelut ovat ostettavissa suoraan heidän verkkokaupasta.

Tarjolla on myös toiminnallisia ja rentouttavia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa. Kauas ei tarvitse mennä sillä kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Varaa mukavaa puuhaa hotellivierailun, kokouksen tai illanvieton yhteyteen!