Vaatesäilytys
Warkaus-salin  pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa sijaitsee vaatesäilytys, jonka toiminnasta vastaa Varkauden Urheiluratsastajat ry. vanhempineen sekä Vantunmäen Ratsutilan kilpavalmennusryhmä. Valvottu vaatesäilytys maksaa 2 euroa, mikäli tilaisuuden järjestäjä ei toisin ilmoita. Naulakkomaksu ainoastaan käteisellä.

Lisäksi Warkaus-salissa sijaitsee valvomaton vaatesäilytys, joka on maksuton.

Väliaika
Väliajan kesto on yleensä 20 minuuttia, mikäli sellainen esityksessä on. Väliajan kestosta ja sen mahdollisista muutoksista informoidaan asiakkaita kaikkien tilaisuuksien yhteydessä olevilla kuulutuksilla viimeistään väliajan alkaessa. Väliaikatarjoilu lomakkeeseen pääset tästä https://www.hoteloscar.fi/warkaus-sali/valiaikatarjoilut/

Löytötavarat
Jos unohdit tai kadotit meille jotain, niin soita +358 (0)293 200 520 (puhelun hinta 3,02 snt/min + pvm/mpm)

Eteisaula
Eteisaulassa sijaitsevat vaatesäilytys sekä wc-tilat (myös inva-wc). Lisäksi aulassa kokous- ja kongressijärjestäjien käyttöön tarkoitettu rekisteröinti-ja infopiste

Paikoitus
Warkaus-salin vieressä on paikoitustila. Konsertti-iltoina kannattaa varautua paikoitustilan täyttymiseen.

Kamerat, videokamerat ja matkapuhelimet
Warkaus-salissa valokuvaaminen, videokuvaaminen tai esitysten minkäänlainen nauhoittaminen ei ole esityksissämme sallittua (paitsi jos toisin esityksen alussa tai käsiohjelmassa erikseen ilmoitetaan).
Konserttisalin ovien sulkeuduttua, pyydämme yleisöä myös sulkemaan matkapuhelimet välttääksemme keskittymistä vaikeuttavat tai muut tekniset häiriötekijät.

Peruutukset / Peruuntumiset
Mikäli esitys joudutaan perumaan esiintyjän sairastumisen tai jonkun muun vastaavan ylitsepääsemättömän esteen vuoksi, tilaisuuden järjestäjä ilmoittaa peruutustapahtumaa koskevasta käytännöstä.
Lippurahojen palautusjärjestelyistä vastaa tapahtuman järjestäjä. Muita peruutuksesta asiakkaalle aiheutuneita kuluja (mm. lippujen palvelumaksu) ei korvata.