TULE VAIN TERVEENÄ WARKAUS-SALIIN

Tahdomme huolehtia terveydestäsi ja turvallisuudestasi mahdollisimman hyvin käyntisi aikana.
Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ottaneet Prime Care -ohjelman mukaiset toimintatavat ja hygieniaohjeistukset käyttöön huolehtiaksemme vierailusi aikaisesta turvallisuudesta kaikissa tiloissa Jos tunnet itsesi kipeäksi tai sinulla on hengitystietulehduksen oireita, jääthän kotiin.

HUOLEHDI HYGIENIASTA

Käytä käsien desinfiointiainetta tullessasi taloon. Sitä on saatavilla sisäänkäynnin yhteydessä. Pese kätesi saippualla ja vedellä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Vältä kättelyä ja halaamista. Huolehdithan yleisistä hygieniaohjeistuksista , henkilökuntammekin toimii näin.

MUISTA TURVAVÄLIT MYÖS JONOISSA

Muistathan sopivan turvavälin itsesi ja muiden turvallisuuden vuoksi pitämällä riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Noudata henkilökunnan ohjeita ja turvavälejä myös poistuessasi salista.

 

Vaatesäilytys
Warkaus-salin  pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa sijaitsee vaatesäilytys, jonka toiminnasta vastaa Varkauden Urheiluratsastajat ry. vanhempineen. Valvottu vaatesäilytys maksaa 2 euroa, mikäli tilaisuuden järjestäjä ei toisin ilmoita. Lisäksi Warkaus-salissa sijaitsee valvomaton vaatesäilytys, joka on maksuton.

Väliaika
Väliajan kesto on yleensä 20 minuuttia, mikäli sellainen esityksessä on. Väliajan kestosta ja sen mahdollisista muutoksista informoidaan asiakkaita kaikkien tilaisuuksien yhteydessä olevilla kuulutuksilla viimeistään väliajan alkaessa. Väliaikatarjoilu lomakkeeseen pääset tästä https://www.hoteloscar.fi/warkaus-sali/valiaikatarjoilut/

Löytötavarat
Jos unohdit tai kadotit meille jotain, niin soita +358 (0)293 200 520 (puhelun hinta 3,02 snt/min + pvm/mpm)

Eteisaula
Eteisaulassa sijaitsevat vaatesäilytys sekä wc-tilat (myös inva-wc). Lisäksi aulassa kokous- ja kongressijärjestäjien käyttöön tarkoitettu rekisteröinti-ja infopiste

Paikoitus
Warkaus-salin vieressä on paikoitustila. Konsertti-iltoina kannattaa varautua paikoitustilan täyttymiseen.

Kamerat, videokamerat ja matkapuhelimet
Warkaus-salissa valokuvaaminen, videokuvaaminen tai esitysten minkäänlainen nauhoittaminen ei ole esityksissämme sallittua (paitsi jos toisin esityksen alussa tai käsiohjelmassa erikseen ilmoitetaan).
Konserttisalin ovien sulkeuduttua, pyydämme yleisöä myös sulkemaan matkapuhelimet välttääksemme keskittymistä vaikeuttavat tai muut tekniset häiriötekijät.

Peruutukset / Peruuntumiset
Mikäli esitys joudutaan perumaan esiintyjän sairastumisen tai jonkun muun vastaavan ylitsepääsemättömän esteen vuoksi, tilaisuuden järjestäjä ilmoittaa peruutustapahtumaa koskevasta käytännöstä.
Lippurahojen palautusjärjestelyistä vastaa tapahtuman järjestäjä. Muita peruutuksesta asiakkaalle aiheutuneita kuluja (mm. lippujen palvelumaksu) ei korvata.