Long stay  –  Hinta alkaen 518 e/viikko – kysy tarjousta pitempiaikaisesta majoituksesta

Putkiremontti, projekti tai muu pitkäaikainen majoitustarve? Hotel Oscarissa on valittavissa joustava ja helppo ratkaisu pitkäaikaiseen majoittumiseen hotelliympäristössä. Long stay on täydellinen valinta, kun haluat välttyä sopimusviidakoilta, vakuutuksilta, sekä pysäköintiongelmilta ja nauttia sitä vastoin turvallisesta asuinympäristöstä, 24/7-vastaanotosta ja muista hotellitason palveluista. Long stay on saatavissa joko aamiaisella tai ilman.

  • Kaikissa huoneissa on vuode (100 cm leveä), kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella, taulu-tv, työpöytä, hiustenkuivaaja, vaatekaappi ja pimennysverhot. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.
  • Hintaan sisältyy majoittuminen, liinavaate- ja pyyhesetit (kertapalveluna; 1 krt/vko), loppusiivous sekä vesi-, sähkö-, lämmitys- ja talousjätekulut sekä langattoman wifin käytön. Lisäksi hotellin pysäköintialueen, saunan, kuntosalin ja Long stay -loungen käyttö.
  • Hotelliaamiainen saatavilla hintaan 12 €/hlö/vrk. Lisämaksusta myös välisiivoukset ja liinavaatteiden vaihto useammin.

Varaustiedustelut:
puh. +358 (0)293 200 520
hotel@hoteloscar.fi