Hotel Oscar ja Kartanogolf tarjoavat golfin ystäville upean golfpaketin

22.2.2022

Paketin hintaan sisältyy majoitus, aamiainen, wifi, pysäköinti, saunan ja kuntosalin käyttö sekä yksi Green fee Kartanogolfiin per aikuinen per yö.
Kuluton peruutus klo 18:00 mennessä tulopäivänä.
Alkaen hinta 79e/hlö/yö/2hh Eco Plus -huone.
Paketin saatavuus 15.5.-31.10.2022.

Varaa golfpaketti suoraan netin kautta tästä.
Green fee aika tulee varata suoraan Kartanogolfista.

Meille olet aina tervetullut – Tule Kartanogolfiin kokemaan se kuuluisa Joroisten henki.


Freefinns.For.You – food – outdoors – rental. Varaa mukavaa tekemistä hotellilomasi yhteyteen!

16.2.2022

Aisti, virkisty ja rentoudu! Tervetuloa tutustumaan liikkuvaan pop up -eräravintolaan, ohjattuihin luontoliikuntapalveluihin, laadukkaaseen välinevuokraukseen ja verkkokauppaan! Freefinns Oy tarjoaa ohjattuja luontoliikuntapalveluita ja laadukasta välinevuokrausta. Tarjolla on myös esimerkiksi yrityksille toiminnallisia ja rentouttavia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa. Kauas ei tarvitse mennä sillä kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Prime sport- ota käyttöösi kattavat Prime Sport -etuudet

24.1.2022

Ota käyttöösi kattavat Prime Sport -etuudet urheilujoukkueellesi tai harrasteseurallesi, kun majoitutte Primehotelsin hotelleihin. Isommalla ryhmäkoolla saatte majoituksen ja ruokailun räätälöityyn hintaan.

Lähetä meille tarjouspyyntö jo nyt seuraavasta pelimatkastanne ja tehdään teille sopiva Prime Sport -majoitusratkaisu.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja. Tutustu lisää täällä>>

Green Key ympäristöohjelma – Pidämme huolta luonnosta ja sinusta

4.1.2022

Olet valinnut Green Key -sertifioidun hotellin. Me hotellissa ja ravintoloissa toimimme Green Keyn tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstä. Valitsemalla Green Key -merkityn hotellin olet mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia mukavuudestasi tinkimättä. Tutustu Green Key -ohjelmaan tarkemmin: greenkey.fi

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa vierailusi yhteyteen. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin Varkauden Teatteriin
Varkauden Museo – Teollisuuden tekijät – METSÄKANSA
Varkauden Taidemuseo – Klubilla-På Klubben, Muistoja Villasta 1876-2021 -näyttely 18.5.-25.9.
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä – Iloa Naivistit kesänäyttely 28.5. – 20.8.
Z-One – Esiintyjiä laidasta laitaan kätevästi torin toisella puolella


Onnea Helsinki! Helsinkiin avataan nyt kaksi täysin uudenlaista ja uniikkia hotellia.

3.1.2022

Hotel AX Jätkäsaaressa – The art experience – on lupaus elämyksestä, kompassi Helsingin taidetarjontaan ja elämys itsessään. Hotel AX avautuu ja kutsuu vieraat lämpimästi tervetulleiksi 24.5. alkaen!
Hotel Mestari Kampissa on tribuutti mestariudelle, ennennäkemätön hotelli täynnä oman alansa mestareiden taidonnäytteitä, rouheaa tunnelmaa ja latinalaisia makuja. Koe Hotel Mestari 31.5. alkaen hotellin avautuessa!
Elämyksiä taiteen leikkikentällä vai mestarillinen matka Helsingin rouheimpaan uutuushotelliin – sinä päätät!

Teatteripaketti Villit Vuodet -musikaaliin alk. 89 €

23.8.2021

Musiikkinäytelmä ”Villit vuodet”, kertoo Vexi Salmen elämästä. Salmi oli laajasti sivistynyt mies, jossa oli mukana reilu annos katujätkän rehellisyyttä. Hänen tuotannostaan löytyy yli 3000 levytettyä sanoitusta, liki 20 kirjaa ja lukemattomia kolumneja. Vexi kokosi yli 500 teosta kattavan taidekokoelman, harrasti filosofiaa ja teologiaa sekä oli aktiivisesti mukana yhteiskunnallisissa keskusteluissa.