Teatteripaketti Villit Vuodet -musikaaliin alk. 89 €

23.8.2021

Musiikkinäytelmä ”Villit vuodet”, kertoo Vexi Salmen elämästä. Salmi oli laajasti sivistynyt mies, jossa oli mukana reilu annos katujätkän rehellisyyttä. Hänen tuotannostaan löytyy yli 3000 levytettyä sanoitusta, liki 20 kirjaa ja lukemattomia kolumneja. Vexi kokosi yli 500 teosta kattavan taidekokoelman, harrasti filosofiaa ja teologiaa sekä oli aktiivisesti mukana yhteiskunnallisissa keskusteluissa.


Teatteripaketit – Tule ja ole kuin kotonasi

16.8.2021

Meillä Hotel Oscarissa majoitut mukavasti ja herkkuttelet hiiligrillin antimista viihtyissä Oscar´s Bar & Dinner -ravintolassamme. Olemme keskellä kauneinta Järvi-Suomea kaupungin ytimessä. Sydämellisesti tervetuloa viihtymään!


Perheiden syyslomapaketti

16.8.2021

Parasta Prime Timea perheen kesken. Syyslomalla Prime Guest -vieraidemme lapset syövät veloituksetta yöpyessään kaksi yötä! Syysloman perhepakettimme on räätälöity Prime Guest -vieraillemme. Aikuisten ruokaillessa ravintolassamme lapset saavat valita lempiannoksensa lastenlistaltamme tai lastennoutopöydästä veloituksetta kahdesti vierailunsa aikana.


Aamiainen – startti hyvään päivään

3.8.2021

Aamiainen katetaan päivittäin  aamiaisravintolaamme. Aamiainen tarjoillaan aamuvarhaisesta ja se sisältyy hotellihuoneesi hintaan.
Aamiaisen aukiolot:
Ma – pe klo 6.30 – 09.00, la klo 7.30 – 10.00 ja su klo 8.00 – 10.00


Buffetissa on tarjolla runsas valikoima leipiä, leikkeleitä, mysliä, jogurttia, vihanneksia ja hedelmiä sekä lämpimiä vaihtoehtoja kuten puuroa, kananmunaa, nakkeja ja pekonia. Aamiainen tarjoillaan aamuvarhaisesta ja se sisältyy hotellihuoneesi hintaan.

Aamiaisen hinnat ei-majoittuville vieraillemme:

Aikuiset 15 €/hlö
lapset 4-11 v. 7,50 €/hlö
lapset 0-3 v. veloituksetta

Hotel Oscarin edessä katuremontti

20.7.2021

Hotel Oscarin edessä oleva katuremontti alkaa olla valmis.

Vielä laatoitetaan hotellin edusta mutta suurimmat haittaa aiheuttavat työt ovat jo ohi.
Hotellin parkkipaikalle kuljetaan vielä Lengmanninkadun kautta.

Mikäli olet liikuntarajoitteinen voit pyytää vastaanotosta apua soittamalla 029 320 0525.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

1.9.2020

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.