Herkullista ruokaa ja golfin lumoa

17.7.2020

Herkullista ruokaa Oscar´s Bar & Dinnerissä ja golfia upealla Kartanogolfin kentällä. Kesän 2020 Golfpaketti; saat Greenfeen 20 € kun tilaat minkä tahansa aikuisten pääruoka-annoksen kesälistaltamme. Pelipaikkana upea Kartanogolfin kenttä Joroisissa. Greenfeen voi ostaa ravintolamme aukioloaikana pe – la klo 17- 22 , pelata voit milloin vaan sinulle sopii.

Primehotelsin kesässä hotlaillaan!

2.7.2020

Vietä unelmiesi kesäloma hotlaillen turvallisesti kotimaassa!


Hotel Oscarin hotelli- ja ravintolatoiminnot avautuvat vaiheittain 3.7.2020 alkaen.

3.6.2020

Hotel Oscarin hotelli- ja ravintolatoiminnot avautuvat vaiheittain 3.7.2020 alkaen. Hotellimajoitusta varattavissa jälleen 6.8. alkaen. Voit vierailla hotellissamme ja ravintolassamme turvallisin mielin.


Varkauden matkailuinfo

27.5.2020

Varkauden matkailuinfo toimii normaalioloissa ympärivuotisesti Hotel Oscarissa, mutta korona-poikkeustilanteen vuoksi kesämatkailuneuvoja Lotta Leinamo vastaa alueen matkailuneuvonnasta. Lotta on kesä-heinäkuussa 2020 liikenteessä kaupungilla Varkaus Info -sähköautolla. Hänet tavoittaa numerosta 044 357 6358 ja sähköpostitse visitvarkaus@gmail.com.


Hotel Oscar sulkee ovensa väliaikaisesti

20.3.2020

Hotel Oscar sulkee ovensa väliaikaisesti 27.3.2020 alkaen. Oscar’s Bar & Dinner -ravintola suljettiin jo 24.3.2020 alkaen. Warkaus-Salin konsertit ja tilaisuudet on peruttu järjestävien tahojen toimesta heinäkuun alkuun saakka. Vieraidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme tehdä parhaamme taataksemme kaikkien tiloissamme vierailevien hyvinvoinnin koronavirustilanteen kehittyessä.


Hotelli- ja ravintola-alalla joudutaan tekemään radikaaleja ratkaisuja tässä täysin poikkeuksellisessa tilanteessa, jotta toiminnan jatkuminen tulevaisuudessa voidaan turvata. Hotellivaraukset ja kysyntä ravintolassamme ovat laskeneet rajusti koronaviruksen nopean kehittymisen seurauksena maaliskuun aikana. Ravintolatilojen sulkeminen on myös viranomaislinjausten mukaista, vaikkakaan ei pakollista, tämän hetken Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti.

Hotel Oscar seuraa tarkasti koronaviruksen COVID-19 kehittymistä ja paikallisten terveysviranomaisten ohjeita. Tilanteen ajankohtaisuutta hotellimme osalta voi seurata nettisivuiltamme osoitteesta www.hoteloscar.fi.

Pyrimme avaamaan ovemme heti tilanteen normalisoiduttua ja toivomme, että voimme toivottaa vieraamme jälleen pian tervetulleeksi nauttimaan Hotel Oscarin tarjoamista palveluista.

Varauksia voit tehdä toki jo myöhemmälle ajankohdalle nettisivujemme kautta tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme joka palvelee normaalisti: +358 (0)17 579 011, sales@hoteloscar.fi

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin koskien koronavirusta »

Laavaparilagrillistä ja muuta herkullista

15.1.2020

Oscar´s Bar & Dinner ylpeänä esittää; Uusi a la carte -lista on täällä! Ylpeytemme aihe on uusi laavaparilagrilli. Perinteinen grillaus on nyt meillä ympärivuotista ja annoksissamme on elementtejä avotulella paistamisesta, kuten savun makua. Lihan lisäksi laavaparilagrillillä kypsyvät kalat ja kasvikset!

Long Stay

10.12.2019

Long stay – Majoitu vähän pidempään!
Putkiremontti, projekti tai muu pitkäaikainen majoitustarve? Hotel Oscarissa on valittavissa joustava ja helppo ratkaisu pitkäaikaiseen majoittumiseen hotelliympäristössä.

Teatteripaketit

15.8.2019

Varkauden teatteri on perunut kaikki kevään näytökset koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Teatteripaketteja on mahdollista ostaa syksyn näytöksiin.