Primehotelsin kesässä hotlaillaan!

2.7.2020

Vietä unelmiesi kesäloma hotlaillen turvallisesti kotimaassa!


Hotel Oscarin hotelli- ja ravintolatoiminnot avautuvat vaiheittain 3.7.2020 alkaen.

3.6.2020

Hotel Oscarin hotelli- ja ravintolatoiminnot avautuvat vaiheittain 3.7.2020 alkaen. Voit vierailla hotellissamme ja ravintolassamme turvallisin mielin.


Hotel Oscarin hotelli- ja ravintolatoiminnot avautuvat vaiheittain 3.7.2020 alkaen. Voit vierailla hotellissamme ja ravintolassamme turvallisin mielin. Kiinnitämme kaikissa toiminnoissamme erityishuomiota vieraidemme hyvinvoinnin varmistamiseen. Majoitusvarauksia on mahdollista tehdä normaalisti nettisivujemme kautta. Tervetuloa nauttimaan kesästä!

Avautumisaikataulu:

Hotel Oscar
Majoitustoiminta, kokoukset ja tilaisuudet: 6.8.2020
Oscar’s Bar & Dinner 3.7.2020, ravintola palvelee heinäkuun ajan perjantaisin ja lauantaisin

Majoitu turvallisin mielin hotellissa

Tahdomme huolehtia viihtyvyytesi lisäksi terveydestäsi ja turvallisuudestasi mahdollisimman hyvin hotellimajoituksesi aikana. Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ottaneet Prime Care -ohjelman mukaiset toimintatavat ja hygieniaohjeistukset käyttöön huolehtiaksemme vierailusi aikaisesta turvallisuudesta ja viihtyvyydestä kaikissa Primehotelsin hotelli- ja ravintolatiloissa.

Lue lisää »

Hotel Oscar seuraa tarkasti paikallisten terveysviranomaisten ohjeita liittyen poikkeustilajärjestelyihin. Tilanteen ajankohtaisuutta hotellimme osalta voi seurata Hotel Oscarin omilta nettisivuilta sekä osoitteesta www.primehotels.fi.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin koskien koronavirusta »

Yhteydenotot varauksia koskien myyntipalveluumme:

Hotel Oscar: +358 17 579 011, sales@hoteloscar.fi

Varkauden matkailuinfo

27.5.2020

Varkauden matkailuinfo toimii normaalioloissa ympärivuotisesti Hotel Oscarissa, mutta korona-poikkeustilanteen vuoksi kesämatkailuneuvoja Lotta Leinamo vastaa alueen matkailuneuvonnasta. Lotta on kesä-heinäkuussa 2020 liikenteessä kaupungilla Varkaus Info -sähköautolla. Hänet tavoittaa numerosta 044 357 6358 ja sähköpostitse visitvarkaus@gmail.com.


Hotel Oscar sulkee ovensa väliaikaisesti

20.3.2020

Hotel Oscar sulkee ovensa väliaikaisesti 27.3.2020 alkaen. Oscar’s Bar & Dinner -ravintola suljettiin jo 24.3.2020 alkaen. Warkaus-Salin konsertit ja tilaisuudet on peruttu järjestävien tahojen toimesta heinäkuun alkuun saakka. Vieraidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme tehdä parhaamme taataksemme kaikkien tiloissamme vierailevien hyvinvoinnin koronavirustilanteen kehittyessä.


Warkaus-salin kevään konsertit peruttu

31.1.2020

Warkaus-salin kevään kaikki konsertit ovat peruttu koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä!

Laavaparilagrillistä ja muuta herkullista

15.1.2020

Oscar´s Bar & Dinner ylpeänä esittää; Uusi a la carte -lista on täällä! Ylpeytemme aihe on uusi laavaparilagrilli. Perinteinen grillaus on nyt meillä ympärivuotista ja annoksissamme on elementtejä avotulella paistamisesta, kuten savun makua. Lihan lisäksi laavaparilagrillillä kypsyvät kalat ja kasvikset!

Long Stay

10.12.2019

Long stay – Majoitu vähän pidempään!
Putkiremontti, projekti tai muu pitkäaikainen majoitustarve? Hotel Oscarissa on valittavissa joustava ja helppo ratkaisu pitkäaikaiseen majoittumiseen hotelliympäristössä.

Teatteripaketit

15.8.2019

Varkauden teatteri on perunut kaikki kevään näytökset koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Teatteripaketteja on mahdollista ostaa syksyn näytöksiin.