Hiihtoloma hotlaillen! Hiihtoloma hotellissa on yhteistä Prime Timea!

12.1.2023

Virittäydy hiihtolomatunnelmaan uniikeissa kohteissamme ja vietä juuri sinun näköisesi loma. Tahdomme tehdä lomastasi ikimuistoisen ja uskomme uniikkien kohteidemme, hotellin mukavien sänkyjen ja ravintoloiden herkullisen ruuan tekevän lomastasi juuri sellaisen! Nyt pääset hotlailemaan tuplasti eli kaksi yötä -15 % alennuksella. Älä suotta odottele, vaan pakkaa hiihtolomafiilis matkaan ja saavu meille hemmoteltavaksi!

Bliniviikot tulevat taas! Herkulliset blini täytteineen tarjolla 16.1. – 18.2.

4.1.2023

Vastapaistetut, rapeat blinit kuuluvat kevättalven herkkuihin. Bliniviikot Oscarissa 16.1. – 18.2. Tervetuloa nauttimaan rapeista blineistä toinen toistaan maukkaimpien täytteiden kera!
Blinien kanssa erinomaisen makuparin muodostaa lasillinen kuivaa, täyteläistä samppanjaa – Lanson Black label 20 cl / 22 € plo. Pikkupullosta riittää hyvin kahdelle.

Valkoviineistä Von der Leyen Riesling Trocken on sopivan hapokas, mikä sopii hyvin blinipäällysteiden voimakkaidenkin makujenkin kanssa.
Saksalainen Von der Leyen Riesling Trocken 6,40 €/12 cl / 40 €/plo

Blinilistan löydät täältä>>

Varkauden Teatteri 110-vuotta! Teatteripaketit kätevästi suoraan meiltä Oscarista.

2.1.2023

Meillä Hotel Oscarissa majoitut mukavasti ja herkuttelet hiiligrillin antimista
viihtyisässä Oscar’s Bar & Dinner -ravintolassamme. Olemme keskellä kauneinta Järvi-Suomea kaupungin ytimessä.
Sydämellisesti tervetuloa viihtymään!


Herkuttele maukkaalla ruualla ja nuku hyvin hotellin pehmeissä lakanoissa.

2.1.2023

Hotel Oscar – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin
Paketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, saunan, kuntosalin, myöhäisen uloskirjautumisen klo 14 ja kolmen ruokalajin menun (valinnan mukaan Menu Maalta, Menu Rannalta tai Menu Puutarhasta). Lapsille 4-12v. vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka lasten ruokalistalta.

Prime Guest -huoneessa alk. 94,50e/hlö/2hh
Tutustu menuihin: Pöytiin katettava illallismenu ja ravintolan aukioloaikoihin: Oscar’s Bar & Dinner
Pyydämme ilmoittamaan toivomanne pöytävarausajan ”Erityistoiveet: +Muu pyyntö osiossa”.

Warkauden hää- ja juhlamessut lauantaina 11.2.2023 klo 10-16 Warkaus-sali

3.11.2022

On juhlan aika!
Warkauden hää- ja juhlamessut järjestetään toistamiseen lauantaina 11.2.2023 klo 10-16.
Messut ovat raikas, uusi tuulahdus Varkauden tapahtumatarjontaan. Tarjoamme kävijöille jotakin kaikille aisteille.
Juhlamessut on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat ideoita pieniin illanistujaisiin, kunnon synttärikemuihin tai vaikka omien festivaalien järjestämiseen, elämän tärkeimpiä juhlia, kuten häitä ja ristiäisiä unohtamatta.
Warkauden hää- ja juhlamessut poikkeavat perinteisimmistä messuista mm. ohjelman suhteen, joten kannattaa ehdottomasti tulla messuille haistelemaan juhlafiilistä. Pahimmillaan saat inspiraation järjestää unohtumattomat juhlat!

Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, alk. 55 €/2hh

23.9.2022

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa. Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä. Kun nuoriso kaipaa omaa rauhaa, on nuorisohuone oiva valinta.

Primeguest on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, liity jo tänään. Saat edut käyttöösi heti.

22.9.2022

PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi. Liity siis heti! Tutustu mysö vaihtuvia hotellikohtaisiin etuihin, kuten ilmaisia huoneluokan korotuksia, aikaisia sisäänkirjautumisia tai myöhäisiä huoneenluovutuksia. Lue lisää: PRIME GUEST


Freefinns.For.You – food – outdoors – rental. Varaa mukavaa tekemistä hotellilomasi yhteyteen!

16.2.2022

Aisti, virkisty ja rentoudu! Tervetuloa tutustumaan liikkuvaan pop up -eräravintolaan, ohjattuihin luontoliikuntapalveluihin, laadukkaaseen välinevuokraukseen ja verkkokauppaan! Freefinns Oy tarjoaa ohjattuja luontoliikuntapalveluita ja laadukasta välinevuokrausta. Tarjolla on myös esimerkiksi yrityksille toiminnallisia ja rentouttavia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa. Kauas ei tarvitse mennä sillä kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Bailaa lempiartistiesi tahdissa Z-ONE klubilla ja yövy Hotel Oscarissa.

24.1.2022

Varkaudessa bailataan koko syksy! Varmista paikkasi lempiartistisi keikoille ja yöpymisesi Hotel Oscariin. Nightclub Z-ONE on täysin uudistunut yökerho, joka tarjoaa Varkauden parhaan yökerhoelämyksen upealla tanssilattialla, mahtavilla talon dj:llä tai huippuluokan artisteilla varustettuna. Syksyn 2022 kuukausittaiset bileet kruunaa huippuluokan artistit laidasta laitaan.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja. Tutustu lisää täällä>>

Green Key ympäristöohjelma – Pidämme huolta luonnosta ja sinusta

4.1.2022

Olet valinnut Green Key -sertifioidun hotellin. Me hotellissa ja ravintoloissa toimimme Green Keyn tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstä. Valitsemalla Green Key -merkityn hotellin olet mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia mukavuudestasi tinkimättä. Tutustu Green Key -ohjelmaan tarkemmin: greenkey.fi

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa vierailusi yhteyteen. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin Varkauden Teatteriin
Varkauden Museo – mm. Ismo Hyvärinen, Eläimellistä menoa
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä
Z-One – esiintyjiä laidasta laitaan kätevästi torin toisella puolella


Lisäksi kannattaa vilkaista Warkaus-salin ohjelmistoa sekä Varkauden kaupungin tapahtumakalenterista tapahtumia koko Varkauden seudulta.

Seniorilomat nyt etuhintaan! Aina on hyvä aika irtiotolle ja yhteisille seikkailuille!

22.9.2021

Kylpyläloma vai aktiiviloma? Sinä päätät, Primehotelsin kohteista löydät varmasti suosikkisi.
Yhteiset muistot ystävien, perheen tai lastenlasten kesken ovat korvaamattomia! Hotlailu on hauska tapa rentoutua ja viettää aikaa yhdessä luoden uusia muistoja.