Oscarin burgerviikot venyvät asiakkaiden pyynnöstä koko kuukauden mittaiseksi 25.9. – 25.10.

15.9.2023

Cajun fried chicken burger, Monster Burger, Bookmaker 2.0. ja Double Trouble with cheese. Siinä meidän Burgerkuukauden pääroolin esittäjät! Sivuroolissa yrttimaalaisranskalaiset, chili-cheddarrankalaiset, coleslaw, vihersalaatti ja sipulirenkaat. Tuottajana toimii meidän oma keittiöhenkilökunta ja cateringpalvelut hoitaa ravintolan tarjoiluhenkilökunta. Esitys 25.9. – 25.10. maanantaista lauantaihin. Esityksen tarkan ohjelman voi katsoa täältä>>

Uniikkeja elämyksiä ja ainutlaatuisia kokemuksia hotlaillessa – myös lemmikillesi!

14.9.2023

Lähdetään yhdessä tassulomalle! Meille ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan hotellivierailuista asiakkaidemme karvaiset ja karvattomat kullanmurut. Rentoutumisen asiantuntijoina tervehdimme iloisesti lemmikkiasiakkaitamme, jotka osaavat ottaa rennosti ja kölliä menemään. Haluamme taata lemmikkiasiakkaillemme kivan ja viihtyisän loman kohteissamme.

Syyslomalla lapset majoittuvat veloituksetta!

13.9.2023

Suuntaa syyslomalle Primehotelsin monipuolisiin hotelleihin. Syyslomatarjouksellamme lapset majoittuvat veloituksetta! Syksy on pitkä ja vielä on hetki matkaa kohti valoisampia, pidempiä päiviä. Yhteinen loma perheen kanssa piristää ja tekee kaikille hyvää! Haluamme tarjota lapsiperheille unohtumattoman loman täynnä hauskuutta. Syyslomatarjouksellamme lapset majoittuvat veloituksetta kaikissa Primehotelsin hotelleissa syysloman aikana.

Primehotels illallispaketit

13.9.2023

Herkuttele maukkaalla ruualla ja nuku hyvin hotellin pehmeissä lakanoissa. Tutustu alta hotellikohtaisiin pakettietuihimme ja varaa herkuilla maustettu hotlailusi! Tervetuloa nauttimaan huoleton irtiotto tai akkujen lataus majoitus- ja illallispaketin kera.

Syksyn ihanin staycation – nauti 2 yötä ja säästä -20%

6.9.2023

Syksy on vuodenaikaa, joka vaatii tauon arjen hulinoista. On aika hieman hidastaa vauhtia, latautua, nauttia ja rentoutua.
Mikä olisikaan parempi tapa tehdä tämä kuin suunnata viihtyisään hotelliin nauttimaan? Ulkona viileämmän ja ehkä sateisenkin sään myötä sinun ei välttämättä tarvitse poistua sisätiloista, vaan voit nauttia hotellien palveluista ja nauttia syksyn tunnelmasta.

Parhaat Pikkujoulut vietetään pienellä tai isolla porukalla Hotel Oscarissa

19.6.2023

Juhlatunnelmaa Varkauden sydämessä! Teatteripikkujoulut – näytelmä Varkauden Teatterissa ja ruokailu, konserttipikkujoulut – konsertti Warkaus-salissa ja ruokailu vai pikkujoulut ikiomassa pubissa?


Freefinns.For.You – food – outdoors – rental. Varaa mukavaa tekemistä hotellilomasi yhteyteen!

16.2.2022

Aisti, virkisty ja rentoudu! Tervetuloa tutustumaan liikkuvaan pop up -eräravintolaan, ohjattuihin luontoliikuntapalveluihin, laadukkaaseen välinevuokraukseen ja verkkokauppaan! Freefinns Oy tarjoaa ohjattuja luontoliikuntapalveluita ja laadukasta välinevuokrausta.

Lovecation – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, rentoutua lasillisen äärellä, aloittaa seuraava aamu herkullisella hotelliaamiaisella ja luoda unohtumattomia muistoja yhdessä.

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa vierailusi yhteyteen. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Visit Varkauden sivuilta löydät kaikki Valloittavan Varkauden tapahtumat
Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin Varkauden Teatteriin
Varkauden Museo – mm. Ismo Hyvärinen, Eläimellistä menoa
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä
Z-One – esiintyjiä laidasta laitaan kätevästi torin toisella puolella


Lisäksi kannattaa vilkaista Warkaus-salin ohjelmistoa sekä Varkauden kaupungin tapahtumakalenterista tapahtumia koko Varkauden seudulta.

Ikä on eduksi! Seniorilomat nyt etuhintaan.

22.9.2021

Yhteiset muistot ystävien, perheen tai lastenlasten kesken ovat korvaamattomia! Hotlailu on hauska tapa rentoutua ja viettää aikaa yhdessä luoden uusia muistoja. Kylpyläloma, aktiiviloma vai rentoutumisloma? Sinä päätät, Primehotelsin kohteista löydät varmasti suosikkisi. Ikä on eduksi, sillä seniorit hotlailevat nyt kaikissa kohteissamme -20 % seniorietuhintaan. 
Seniorihinta on voimassa 62 -vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle.