Early Bird tarjous -20% kesähinnoista – varaa kesän parhaimmat lomayöt nyt

29.4.2022

Varaa kesän parhaimmat lomayöt nyt – Säästät -20% varatessasi 22.04-31.05 välisenä aikana!
Laita vaaleanpunaiset aurinkolasit päähäsi ja unelmoi jo kesän seikkailuista uniikeissa kohteissamme. Kesälomat häämöttävät kalenterissa ja haluammekin tarjota kaikille Prime Guest -kanta-asiakkaillemme edullisemman kesäyöpymisen hotelleissamme. Lomayöt kannattaa varata nyt etuhinnalla kesäajalle 3.6.-14.8.2021. Etkö vielä ole kanta-asiakkaamme?
Ei hätää, sillä Prime Guest -kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Freefinns.For.You – food – outdoors – rental. Varaa mukavaa tekemistä hotellilomasi yhteyteen!

16.2.2022

Aisti, virkisty ja rentoudu! Tervetuloa tutustumaan liikkuvaan pop up -eräravintolaan, ohjattuihin luontoliikuntapalveluihin, laadukkaaseen välinevuokraukseen ja verkkokauppaan! Freefinns tarjoaa ohjattuja luontoliikuntapalveluita ja laadukasta välinevuokrausta.
Freefinns OUTDOORS tarjoaa myös yrityksille toiminnallisia ja rentouttavia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa, joka tarjoaa täydelliset puitteet liikkumiseen. Kauas ei tarvitse mennä, kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Prime sport- ota käyttöösi kattavat Prime Sport -etuudet

24.1.2022

Ota käyttöösi kattavat Prime Sport -etuudet urheilujoukkueellesi tai harrasteseurallesi, kun majoitutte Primehotelsin hotelleihin. Isommalla ryhmäkoolla saatte majoituksen ja ruokailun räätälöityyn hintaan.

Lähetä meille tarjouspyyntö jo nyt seuraavasta pelimatkastanne ja tehdään teille sopiva Prime Sport -majoitusratkaisu.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja. Valitse mieleisesi hotelli ja nauti.

Green Key ympäristöohjelma – Pidämme huolta luonnosta ja sinusta

4.1.2022

Olet valinnut Green Key -sertifioidun hotellin. Me hotellissa ja ravintoissa toimimme Green Keyn tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstä. Valitsemalla Green Key -merkityn hotellin olet mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia mukavuudestasi tinkimättä. Tutustu Green Key -ohjelmaan tarkemmin: greenkey.fi

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa Oscarissa ja koko Varkauden seudulla. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin: Idän pikajuna, Villit Vuodet, Eläimellistä menoa-lastenkonsertti
Varkauden Museo – Teollisuuden tekijät – METSÄKANSA
Varkauden Taidemuseo – Missä lentävät paratiisilinnut Anne-Mari Heiskanen – Maalauksia ja kollaaseja
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä – Iloa Naivistit kesänäyttely 28.5. – 20.8.


4.5.
*Klubit palaavat tauolta uusin ideoin. Teatterin tunnelmallisessa lämpiössä musiikkia ja jutustelua mukavassa seurassa vaihtuvilla sisällöillä. Iltojen kapellimestarina Sami Ruutiainen. Sisäänpääsymaksu á 5. Liput vain teatterin lippumyymälästä ja ovelta 1 h ennen tapahtuman alkua. Kesto n. 1,5 h
5.5.
*Hyvää ja Kaunista Puolustusvoimien varusmiessoittokunta klo 19.00 Warkaus-salissa. Nuorta voimaa ja maailman kovimpia hittejä vuosikymmenten varrelta. Lavalla nähdään Varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri vahvistettuna jousiorkesterilla.
*Rock with you-kuoron konsertti klo 18.00 Kuoppakankaan seurakuntasali.Tervetuloa tunnelmoimaan Rock with you -kuoron kanssa, kuoro esiintyy akustisesti ja pianosäestyksellä. Kuoroa johtaa Jyrki Immonen. Vapaa pääsy. Käsiohjelma 10 €. Järjestäjä varkauden seurakunta.
*Astman omahoitopäivä klo 10 – 15. Yhdistystalo Warikko, Ahlströminkatu 22. Päivän aikana opastetaan astmaan ja sen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja neuvotaan oikeaa lääkkeenottotekniikkaa. Ei aikavarauksia, tule silloin kun sinulle sopii, terveenä. Järjestäjä: Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistys ry.
6.5.
*Oscar´s House – Karvilan Panimon oluttasting klo 19.30 – 21.00. Ari Haapasaari maistattamassa Karvilan Panimon oluita.
*Varkauden Teatteri – Idän pikajunan arvoitus klo 14.00. https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/idan-pikajunan-arvoitus/
*Varkauden Teatteri – Villit Vuodet klo 19.00. https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/villit-vuodet/
*Rock and Rollaattori – Z-one, liput 8 €.
7.5.
*Osta paikalliselta päivä. Varkaudessa vietetään Osta Paikalliselta -päivää lauantaina 7.5. Useita liikkeitä auki tavallista pidempään, jopa klo 16.00 asti. Tee hyviä löytöjä, hyödynnä erikoistarjoukset ja nauti ohjelmasta perheen tai ystävien kanssa. Saatat törmätä onnenpyörään, kakkukahveihin tai pikahierontoihin liikkuessasi kauppakadulla tai Päiviönsaaressa. Oscar mukana- tervetuloa tutustumaan uuteen Oscar´s olohuoneeseen klo 12 – 16.
*Varkauden Teatteri – Idän pikajunan arvoitus klo 18.00. https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/idan-pikajunan-arvoitus/
8.5.
* Äitienpäivä lounas Oscars´bar & Dinner. Hemmottele äitiä valmiiksi katetun lounaan merkeissä. Äitienpäivänä 8.5. katamme lounaan klo 11- 15. Kattaukset klo 11 ja klo 13. Pöytävaraukset ennakkoon Pöytävaraukset puh. +358 (0)293 200 520 ( valitse numero 1, näin pääset suoraan Hotel Oscarin vastaanottoon) tai 029 3200 525.
9.5.
*Aavan meren tuolla puolen – muistoissa Reijo Taipale -konsertti klo 19.00 Warkaus-salissa. Muistokonsertissa hurmaavat Kyösti Mäkimattila, Amadeus Lundberg ja Henry Friman. Kapellimestarina nähdään itseoikeutetusti Reijo Taipaleen luottomies ja hänen kanssaan pitkään keikkaillut, Kultaisen Harmonikan mestari Jani Helenius.Musiikista vastaa Heleniuksen 8-miehinen juhlaorkesteri.
11.5.
*Varkauden Teatteri – Villit Vuodet klo 12.00. https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/villit-vuodet/
*”Rauha, rakkaus, riemu” Sibelius-lukion kamarikuoron konsertti klo 19.00 Varkauden pääkirkossa. Sibelius-lukion kamarikuoro laulaa konsertissaan laajan kirjon ihmiselämän tunteita. Kuoroa johtaa Reijo Aittakumpu. Vapaa pääsy. Käsiohjelma 5 €.Osa seurakunnan 90 v juhlavuoden ohjelmaa. Järjestäjä Varkauden seurakunta.
13.5.
*Varkauden Teatteri – Villit Vuodet klo 19.00. https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/villit-vuodet/
14.5.
*Warkauden hää- ja juhlamessut juhlatila Nizzassa, la 14.5.2022 klo 10-15. Hotel Oscar myös mukana messuilemassa. Messuilta löydät paikalliset palvelevat ammattilaiset juhlaan kuin juhlaan. Oletpa järjestämässä isompia tai pienempiä kekkereitä, hää- ja juhlamessuilta saat varmasti aimo annoksen ideoita ja inspiraatiota juhlien järjestämiseen. Warkauden monipuolinen palvelutarjonta ei jätä ketään kylmäksi kun näytteilleasettajia on mukana monilta eri aloilta. Kurkkaa tapahtuman somesivut.
*Oscar´s House – klo 21.00 alkaen Kim Karvonen – ”Kim Karvonen on Varkautelaissyntyinen muusikko, joka on vuosien varrella esiintynyt pitkin Varkautta ja sen lähialueita. Kim Karvonen soittaa tulevalla keikallaan akustisesti tunnetumpia ja vähemmän tunnettuja pop/rock/folk-lainakappaleita. Repertuaari yltää aina Anna Puusta The Smashing Pumpkinsiin.” Vapaa pääsy.
*Varkauden Teatteri – Idän pikajunan arvoitus klo 13.00. https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/idan-pikajunan-arvoitus/
*Girls night out – Z-one, liput 6 €.
17.5.
*Satutokiot Varkauden kirjastolla klo 9.30 – 10.15. Tervetuloa satutuokioille Varkauteen! 3-6-vuotiaille suunnatuille satutuokioille kokoonnutaan Varkauden kirjaston satuhuoneeseen. Lapset osallistuvat yhdessä aikuisseuralaisensa kanssa. Satutuokiot ovat avoimia, maksuttomia tilaisuuksia!Järjestäjä lastenkulttuurikeskus Verso.
20.5.
*Oscar´s House – klo 21.00 alkaen Markus Petsalo. Vapaa pääsy!
*Varkauden Museoiden yö klo 17-23. Kaikki Varkauden museot toteuttavat jälleen yhteistyössä Museoiden Yön perjantaina 20.5.2022. Mukana ovat Varkauden museot, Mekaanisen Musiikin Museo, Tattoo Museo, Taipaleen kanavamuseo ja Kangaslammin koti- ja koulumuseo. Nämä viisi kulttuurikohdetta tarjoavat elämyksellisen illan koko perheelle. Ohjelma ajoittuu pääsääntöisesti museosta riippuen klo 17.00-23.00 väliselle ajalle. Kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy. Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Järjestäjä: Varkauden museot, Mekaanisen Musiikin Museo, Tattoo Museo, Taipaleen kanavamuseo, Kangaslammin koti- ja koulumuseo
*Varkauden Teatteri – Idän pikajunan arvoitus klo 19.00. https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/idan-pikajunan-arvoitus/
*Restauroitujen urkujen vihkiäiskonsertti ”Oi, urut ne soi!” klo 18-19 Varkauden pääkirkko. Maamme tunnetuimpiin kansainvälisiin urkutaitelijoihin kuuluva Jan Lehtola soittaa pääkirkon urkujen vihkiäiskonsertissa. Uruille tehtiin iso restaurointihuolto alkuvuodesta ja nyt ne otetaan virallisesti käyttöön tässä konsertissa. Vapaa pääsy. Konsertti on osa seurakunnan 90 v juhlavuoden ohjelmaa.Järjestäjä: Varkauden seurakunta.
21.5.
*Varkauden Teatteri – Villit Vuodet klo 13.00. https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/villit-vuodet/
*Norppia Harjurannalla? klo 14-16 Harjurannantie 588, 78710 Varkaus, Harjurannan Kylätupa. Tervetuloa keskustelemaan ja kuuntelemaan norpista! Lauantaina 21.5. klo 14 alkaen Harjurannan Kylätuvalla ohjelmassa: – Paikalla olevien omia havaintoja norpista Harjurannalla ja sen lähialueilla – Miksi norppaa suojellaan? – Miten norppaa suojellaan? – Norppaturvallinen katiska Kahvitarjoilu! Järjestäjinä Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri ja Harjurannan Kyläyhdistys.
*Hesa-Äijä – Z-one, liput 10 €/12 €
28.5.
*Oscar´s House – klo 21.00 alkaen Jere ja kitara. Vapaa pääsy!
*ILOA… NAIVISTIT Varkaudessa NAIVISMIN JUHLAA avajaiset Taidekeskus Väinölä.Kesäkauden avajaiset kaikille avoin tilaisuus odotettu ILOA ..NAIVISMIN JUHLAA 2012-2022 65 naivistin juhlanäyttely avautuu kera ohjelman ja makoisten maistuvien kello 13
*Turmion Kätilöt – Z-one, liput 17 €/20 €

Bilepaketti Hotel Oscar – kevät täynnä keikkoja Varkaudessa!

6.10.2021

Bailaa lempiartistiesi tahdissa Z-ONE klubilla ja yövy Hotel Oscarissa. Esiintymässä muun muassa Arttu Wiskari, HesaÄijä ja Turmion Kätilöt. Varmista paikkasi lempiartistisi keikoille ja yöpymisesi Hotel Oscariin. Nightclub Z-ONE on täysin uudistunut yökerho, joka tarjoaa Varkauden parhaan yökerhoelämyksen upealla tanssilattialla, mahtavilla talon dj:llä tai huippuluokan artisteilla varustettuna. Kevään 2022 kuukausittaiset bileet kruunaa huippuluokan artistit laidasta laitaan.

Teatteripaketti Villit Vuodet -musikaaliin alk. 89 €

23.8.2021

Musiikkinäytelmä ”Villit vuodet”, kertoo Vexi Salmen elämästä. Salmi oli laajasti sivistynyt mies, jossa oli mukana reilu annos katujätkän rehellisyyttä. Hänen tuotannostaan löytyy yli 3000 levytettyä sanoitusta, liki 20 kirjaa ja lukemattomia kolumneja. Vexi kokosi yli 500 teosta kattavan taidekokoelman, harrasti filosofiaa ja teologiaa sekä oli aktiivisesti mukana yhteiskunnallisissa keskusteluissa.


Ihanaa kevättä! Parsa viikot ja saksalaiset riesling viikot 16.5 – 28.5.

24.3.2021

Kevään herkullisimmat viikot – parsaviikot tulevat taas! Parsa on kevään ehdoton herkku ja tänä vuonna siihen on yhdistetty saksalaiset riesling valkoviinit. Oscar´s Bar & Dinner on mukana ravintolatapahtumassa, jonka järjestää Saksan Viinitiedotus . Saksalaiset Rieslingit sopivat kuin nakutettu kevään herkkujen, kuten parsan kanssa. Tutustu parsa menuun viineineen täältä