Teollisen Varkauden kasvaessa 1800–1900-lukujen taitteessa tehtaanjohtaja kokoontui luottojoukkonsa kanssa saman pöydän ääreen: kartoille piirrettiin uusia tuotantolinjoja, ideoita arvioitiin tarkalla silmällä ja jokaiselle päätökselle etsittiin tie, joka veisi Varkautta aina askelen eteenpäin. Jokainen kokous oli sekoitus strategiaa, rohkeita ratkaisuja ja ajattelua, joka oli aikaansa edellä.
Työaika:
- Koko päivä 55,00 €/henkilö sisältää aamu- ja iltapäivän kahvihetket sekä lounaan
- Puoli päivää 48,00 €/henkilö sisältää aamu- tai iltapäivän kahvihetken sekä lounaan
Tehtaanjohtajan aamupala
Hotellin herkullinen buffet aamiainen
Lounashetki
Keittiömestarin maistuva lounasbuffet (min. 20 henkilöä) tai lounas pöytiin tarjoiltuna herkullisista raaka-aineista. Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, lämpimän pääruuan, jälkiruuan, kahvin ja teen.
Tehtaanjohtajan iltapäiväkahvit
Kahvia, teetä sekä savolainen mustikkakukko eli rättänä. Rättänä on Savossa syötävä perinneherkku, jossa mustikkatäyte on piilossa ruistaikinan välissä.
Lisäksi kokoustilassa tarjolla jäävettä ja Savolaista mustikkamehua.
