Tunnelmalliset Kynttiläaamiaiset katetaan taas 2. – 18.12. perjantaisin ja viikonloppuisin

25.11.2022

Tule nauttimaan kynttilän loisteesta, herkullisesta aamiaisesta lisättynä jouluherkuilla, tunnelmasta ja ihanasta joulumusiikista. Tunnelmalliset kynttiläaamiaiset katetetaan 2. – 18.12. perjantaisin klo 6.30 – 10.00, lauantaisin klo 7.30 – 11.00 ja sunnuntaisin klo 8.00 – 11.00. Kynttiläaamiaisen hinta 15 €/hlö, alle 13 v. 7,50 €.

Joulubuffet katetaan 12. – 22.12. arkisin klo 11- 14

25.11.2022

Joulun herkkuja notkuva joulupöytä katetaan 12. – 21.12. välisenä aikana arkisin klo 11 – 14.
Perinteinen joulupöytä on täynnä makuja ja tuoksuja. Tunnelmallinen joululounas syntyy ihmisten aidosta läsnäolosta ja ruokapöydän herkuista, kaikessa rauhassa nautittuna. Pöytävaraukset ennakkoon puh. +358 (0)293 200 525 (3,02 snt/min + pvm/mpm) Menuun voi tutustua https://www.hoteloscar.fi/menu/ruokalistat/ – kohdasta joululounas

Black Friday -tarjous 14. – 28.11. – Aika hotlailla

14.11.2022

Varaa unelmiesi irtiotto Black Friday -etuhintaan; saat nyt huonehinnasta -30% varatessasi 14.11-29.11.2022 välisenä aikana! Valitse siis lempihotellisi Primehotelsin uniikeista kohteista ja suuntaa kaupunki, aktiivi tai rentoutumislomalle.
Pssst.. Tarkista kaikki Black Fridayn tarjoukset 25.11-28.11 ja nappaa vaikkapa pukinkonttiin parhaat lahjakortit hotlailuun!


Tervetuloa maailman sydämellisimmän palvelun hotelliin Varkauden keskustassa. Majoituksen hintaan kuuluu aina aamiainen, WiFi, parkkipaikka sekä kuntosalin ja saunan käyttö

Varausaika: 14.11. – 29.11.2022
Majoitusaika: 14.11.2022 – 2.5.2023

Varaa nyt tästä

Hyödynnä huikea Black Friday lahjakorttitarjouksemme ja hanki jo nyt joulun parhaat lahjat pukinkonttiin! Lahjakortti on ihana ja elämyksellinen lahja, mutta  myös vastuullinen lahja, sillä sitä ei koskaan palauteta väärän värin tai koon takia.  Lahjakortit alkaen 99€.

LAHJAKORTTI PRIME GUEST HUONEESEEN 99€
LAHJAKORTTI PRIME SUPERIOR HUONEESEEN 119€

Ostoksille lahjakorttikauppaan »

 

Pssst.. Tarkista kaikki Black Fridayn tarjoukset 25.11-28.11 ja nappaa vaikkapa pukinkonttiin parhaat lahjakortit hotlailuun!

Täältä näet kaikkien hotellimme Black Friday -majoitustarjoukset https://www.primehotels.fi/campaign/pre-black-friday-majoitustarjous/

Kampanjaehdot:

Etuhinta on voimassa 14.11-29.11.2022. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.
Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö: Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Pikkujoulut suunnitteilla? Meillä järjestät pikkujoulut niin pienelle kuin suurellekin ryhmälle

3.11.2022

Järjestä onnistuneet pikkujoulut Varkaudessa! Hotel Oscarissa luot tilaisuuden niin intiimeihin kuin suurempiinkin pikkujouluihin ja hotellimme henkilökunta auttaa sinua onnistuneen tapahtuman luomisessa. Autamme suunnittelussa ja ideoinnissa ja vastaamme että ulkoiset puitteet ovat kunnossa. Kauttamme voit olla huoleti myös tarjoilujen ja majoituksen kanssa, meiltä ne löytyy!

Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, alk. 55 €/2hh

23.9.2022

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa. Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä. Kun nuoriso kaipaa omaa rauhaa, on nuorisohuone oiva valinta.

Primeguest on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, liity jo tänään. Saat edut käyttöösi heti.

22.9.2022

PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi. Liity siis heti!Tutustu mysö vaihtuvia hotellikohtaisiin etuihin, kuten ilmaisia huoneluokan korotuksia, aikaisia sisäänkirjautumisia tai myöhäisiä huoneenluovutuksia.


Rentoudu hotlaillen jopa -20 % alennuksella! Varaa nyt etuhintaan Prime Guest -jäsenenämme!

22.9.2022

Varaa nyt hotlailusi etuhintaan Prime Guest -jäsenenämme! Etkö ole vielä jäsen? Liittyminen on ilmaista ja edut astuvat voimaan heti! Hotlaile rennosti kaupungin sykkeessä tai rentoudu luonnon rauhassa. Primehotelsin uniikeista kohteista löydät varmasti mieleisesi.

Freefinns.For.You – food – outdoors – rental. Varaa mukavaa tekemistä hotellilomasi yhteyteen!

16.2.2022

Aisti, virkisty ja rentoudu! Tervetuloa tutustumaan liikkuvaan pop up -eräravintolaan, ohjattuihin luontoliikuntapalveluihin, laadukkaaseen välinevuokraukseen ja verkkokauppaan! Freefinns Oy tarjoaa ohjattuja luontoliikuntapalveluita ja laadukasta välinevuokrausta. Tarjolla on myös esimerkiksi yrityksille toiminnallisia ja rentouttavia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa. Kauas ei tarvitse mennä sillä kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Bailaa lempiartistiesi tahdissa Z-ONE klubilla ja yövy Hotel Oscarissa.

24.1.2022

Varkaudessa bailataan koko syksy! Varmista paikkasi lempiartistisi keikoille ja yöpymisesi Hotel Oscariin. Nightclub Z-ONE on täysin uudistunut yökerho, joka tarjoaa Varkauden parhaan yökerhoelämyksen upealla tanssilattialla, mahtavilla talon dj:llä tai huippuluokan artisteilla varustettuna. Syksyn 2022 kuukausittaiset bileet kruunaa huippuluokan artistit laidasta laitaan.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja. Tutustu lisää täällä>>

Green Key ympäristöohjelma – Pidämme huolta luonnosta ja sinusta

4.1.2022

Olet valinnut Green Key -sertifioidun hotellin. Me hotellissa ja ravintoloissa toimimme Green Keyn tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme näin huolta ympäristöstä. Valitsemalla Green Key -merkityn hotellin olet mukana edistämässä ympäristön hyvinvointia mukavuudestasi tinkimättä. Tutustu Green Key -ohjelmaan tarkemmin: greenkey.fi

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa vierailusi yhteyteen. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin Varkauden Teatteriin
Varkauden Museo – mm. Ismo Hyvärinen, Eläimellistä menoa
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä
Z-One – esiintyjiä laidasta laitaan kätevästi torin toisella puolella


Seniorilomat nyt etuhintaan! Aina on hyvä aika irtiotolle ja yhteisille seikkailuille!

22.9.2021

Kylpyläloma vai aktiiviloma? Sinä päätät, Primehotelsin kohteista löydät varmasti suosikkisi.
Yhteiset muistot ystävien, perheen tai lastenlasten kesken ovat korvaamattomia! Hotlailu on hauska tapa rentoutua ja viettää aikaa yhdessä luoden uusia muistoja.

Teatteripaketti Villit Vuodet -musikaaliin alk. 89 €

23.8.2021

Musiikkinäytelmä ”Villit vuodet”, kertoo Vexi Salmen elämästä. Salmi oli laajasti sivistynyt mies, jossa oli mukana reilu annos katujätkän rehellisyyttä. Hänen tuotannostaan löytyy yli 3000 levytettyä sanoitusta, liki 20 kirjaa ja lukemattomia kolumneja. Vexi kokosi yli 500 teosta kattavan taidekokoelman, harrasti filosofiaa ja teologiaa sekä oli aktiivisesti mukana yhteiskunnallisissa keskusteluissa.