Vuokraa tila omalle tapahtumallesi ja juhlallesi

8.4.2024

Oli sitten suunnitelmissa järjestää unohtumaton workshop, työpaikan juhlat tai klassinen karonkka, on Oscar´s Night seurueellesi täydellinen valinta. Oscar´s Night on tunnelmallinen tila, jossa kahden pitkän pöydän ääreen mahtuu 40 vierasta ja pöydät saa myös pienempiin pöytämuotoihin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän näköiset juhlat tarjoiluineen!
Puh. +358 (0)293 200 525 (3,02 snt/min + pvm/mpm) tai reception@hoteloscar.fi

Äitienpäivälounas on ihana tapa yllättää äidit, mummot, isomummot

10.3.2024

Perinteinen äitienpäivälounas katetaan su 12.5. Kattaukset 12.00 ja 14.30
44 €/hlö, lapset alle 13 v. 10 €, alle 3 v. free. Tervetuloa viettämään unohtumaton äitianpäivä hyvän ruoan ja ihanan seuran kanssa!
Pöytävarauksen teet kätevästi soittamalla puh. +358 (0)293 200 525 (3,02 snt/min + pvm/mpm) tai reception@hoteloscar.fi


Yhdistä mahtava keikka ja sitäkin mahtavampi majoitus!

20.2.2024

Valmistaudu oman huoneesi rauhassa, nauti hyvästä ruoasta ennen keikkaa, nuku hyvin hotellihuoneessa ja nauti aamiainen runsaasta ja herkullisesta aamupala buffeesta. Majoitus alk. 97 €/vrk/2 hh. Varaukset kampanjakoodilla PKBILE – varaamaan pääset suoraan nettisivuilta
Keikkaliput suoraan Zonen ovelta tai Tiketistä
Kaikki keikat >>

Kevään kohokohta, herkullinen vappubrunssi katetaan 1.5. klo 10.30 – 14.00

14.2.2024

Juhlista vappua ystävien kanssa brunssilla! Vappubrunssi katetaan ke 1.5. klo 10.30 – 14.00. Pöytävarauksen teet kätevästi soittamalla +358 (0)293 200 525 (3,02 snt/min + pvm/mpm). Vappubrunssi 27 €/hlö, alle 13 v. 1 €/ikävuosi.


Kuukauden burger

1.2.2024

Uusinta uutta – kuukausittain vaihtuva burger! Huhtikuussa kuukauden burger on Kana burger –
jääsalaattia, pihvitomaattia, hillottua punasipulia, maustekurkkua, Bearnaisekastiketta, paholaisenhilloketta ja maalaisranskalaisia. Kuukauden burgerin hinta pysyy joka kuukausi samana – 23 €. Nautiskele kuukausittain vaihtuvasta burgerista vaikka joka kuukausi!


Friendcation – laatuaikaa ystävien kanssa

1.2.2024

Suunnittele unohtumaton hotelliloma ystäviesi kanssa! Kaipaatko kiireetöntä laatuaikaa ystäviesi kanssa? Suunnitelkaa yhdessä ikimuistoinen hotelliloma, jossa yhdistyy arjen luksus, hauskanpito ja rentoutuminen. Lue lisää ja varaa https://www.primehotels.fi/campaign/friendcation/


Kevään kokouskampanja!

26.1.2024

Kevään kokouskampanjan kunniaksi Oscarin kokopäivän kokouspaketti 49 € / hlö ( min. 4 hlöä)  sis. tervetuliaismaljan.
Kokopäivän kokouspaketin varanneille majoitus -20 % päivän hinnasta, saatavuuden mukaan.
Tarjous koskee uusia kokousvarauksia.
Tarjous voimassa 31.8.2024 mennessä toteutettaviin tilaisuuksiin. Kysy lisää  puh. +358 (0)293 200 525 (3,02 snt/min + pvm/mpm)
reception@hoteloscar.fi


Tarvitsetko lastenhoitoapua vierailunne ajaksi?

22.1.2024

Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta teillä on mahdollisuus tilata hoitaja, esim. vanhempien kahdenkeskisen ajan tms. virkistäytymisen ajaksi hotelli huoneeseen. Perhe rekisteröityy lastenhoitotoiminnan käyttäjäksi os. elastenhoito.fi ja kotiosoite kohtaan laitatte sen osoitteen missä hoito tapahtuu esim. hotellimme osoitteen. Perhe voi tehdä varauksen mihin vuorokauden aikaan tahansa suoraan elastenhoito sivustolla ja etsiä itse hoitajan, jolloin lyhyelläkin varoitusajalla on mahdollisuus löytää sopiva hoitaja. Hoitajavälityksen puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 7-12 p: 050 – 382 1891. https://elastenhoito.fi/

Viivy pidempään viikonloppuisin

26.12.2023

Koe keväinen Varkaus ja viivy siis hieman pidempään viikonloppuisin. Ulkoile, nauti luonnosta ja kultturista, syö hyvin, rentoudu ja viihdy! Viihdy pidempään -erityishinta minimissään 2 yön viipymälle.
Hinta sisältää aamiaisen, pysäköinnin, wifin ja pääsyn kuntosalille sekä saunaan. Erityishintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varaa majoitus tästä https://urly.fi/3rCg


Kesä- tai talvihäät tulossa?

5.12.2023

Maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa, joka on maankuulu persoonallisesta, yksilöllisestä ja sydämellisestä vieraanvaraisuudestaan. Hotel Oscar ja Warkaus-Sali Savon sydämessä tarjoavat upeat puitteet ikimuistoiseen hääjuhlaan. Monipuoliset tilamme mahdollistavat onnistuneen hääjuhlan niin pienille kuin suuremmillekin tilaisuuksille. Lue lisää https://www.hoteloscar.fi/juhlatilat/haat/

 

Uutta!! Patruunan Perintö – Arvoituksellinen illallinen Oscar’s Housessa

12.10.2023

Koe elämyksellinen illallispeli Oscar’s Housessa. Elämyksen tarjoavat yhteistyössä Oscar’s House ja WayOut. Kolmen herkullisen ruokalajin aikana ratkotte kutkuttavia arvoituksia ja selvitätte, oletteko kaukaisen sukulaisenne Patruuna Oswaldin arvokkaan perinnön arvoisia!
Yhden peliryhmän koko on 4-8 pelaajaa. Oscar Housen elämyksellinen illallispeli soveltuu yli 18-vuotiaille. Illallisen/pelin kesto on n. 2-2,5 h.
Peli on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Peli on varattavissa ennakkovarauksesta Oscar´s Housen aukioloaikojen mukaan, 48h ennen.

Hinta: 79 €/henkilö sisältäen kolmen ruokalajin menun ja mysteeri-illallispelin.
Varaa elämyksesi puh. +358 (0)293 200 525 (3,02 snt/min + pvm/mpm) tai reception@hoteloscar.fi

Lovecation – hemmottelua aikuisten kesken

5.1.2022

Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, rentoutua lasillisen äärellä, aloittaa seuraava aamu herkullisella hotelliaamiaisella ja luoda unohtumattomia muistoja yhdessä. Lue lisää ja tee varaus https://www.primehotels.fi/campaign/lovecation/

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa vierailusi yhteyteen. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Visit Varkauden sivuilta löydät kaikki Valloittavan Varkauden tapahtumat
Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin Varkauden Teatteriin
Varkauden Museo – mm. Ismo Hyvärinen, Eläimellistä menoa
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä
Z-One – esiintyjiä laidasta laitaan kätevästi torin toisella puolella


Ikä on eduksi! Seniorilomat nyt etuhintaan.

22.9.2021

Yhteiset muistot ystävien, perheen tai lastenlasten kesken ovat korvaamattomia! Hotlailu on hauska tapa rentoutua ja viettää aikaa yhdessä luoden uusia muistoja. Kylpyläloma, aktiiviloma vai rentoutumisloma? Sinä päätät, Primehotelsin kohteista löydät varmasti suosikkisi. Ikä on eduksi, sillä seniorit hotlailevat nyt kaikissa kohteissamme -20 % seniorietuhintaan.
Seniorihinta on voimassa 62 -vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle. Lue lisää ja varaa https://www.primehotels.fi/campaign/senioriloma/