Golfloma Savossa! Kartanogolf & Hotel Oscar

22.5.2023

Kartanogolf Savon sydämessä tunnetaan vieraanvaraisuudestaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Pelin jälkeen sinua odottavat Hotel Oscarin erinomainen ravintola, mukavat huoneet ja mutkaton palvelu. Tervetuloa!
Golfpaketti alk. 87,50 € 1 henkilö/yö/jaetussa 2h huoneessa. Sis. majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin hotelilla, sauna ja kuntoiluhuoneen käytön sekä yhden greenfeen Kartanogolfiin. Varaukset https://www.hoteloscar.fi/ kampanjakoodilla GOLF

Parsa on kevään ja alkukesän ehdoton herkku! Parsaviikkoja vietetään 22.5. – 3.6.

11.4.2023

Lasissa Riesling ja lautasella parsaa. Parsaherkkujen kumppaniksi on oiva valinta riesling valkoviinit, meillä tämän vuoden viini suositukset tulevat Saksasta. Tervetuloa nautiskelemaan kevään vihreästä herkusta!


Prime Guest kanta-asiakasohjelmamme on uudistunut!

5.4.2023

Prime Guest kanta-asiakasohjelmamme on uudistunut. Ravintolahjakortteja, palkintoöitä ja huoneluokan korotuksia -kyllä, kanta-asiakkaana saat enemmän elämyksiä vierailuusi. Haluamme palvella kanta-asiakkaitamme entistä paremmin ja olemme uudistaneet Prime Guest kanta-asiakasohjelmaamme.  Mitä enää odotat? Liity heti Prime Guest kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä kaikki rahanarvoiset edut. Liittymistarjouksena saat nyt 10 € arvoisen ravintolalahjakortin!


Primehotels lahjakortti – mikä ihana lahja!

7.3.2023

Primehotels lahjakortti on aina uniikki kokemus. Sitä ei palauteta väärän kokoisena ja siksi se on myös vastuullisempi lahjavalinta.
Näin keväällä on ihana muistaa erityisesti äitjeä ja valmistuvia Primehotels lahjakortilla. Toki lahjakortti sopii täydellisesti myös syntymäpäiväsankarille, yrityksen kesälahjaksi tai merkkipäivälahjaksi. Tästä pääset tutustumaan lisää >>

Unohda taksijonot! Majoitu huolettomasti hotellissa ja biletä villisti Z-onessa

6.3.2023

Bilepakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen, kuntosalin maksuton käyttö sekä hotellihuoneen myöhäinen luovutus klo 14.00 saatavuuden mukaan.
Liput artistin keikalle suoraan Zonesta/Tiketti.fi
Bilepaketit alk. 1hh 84€ ja 2hh 94€.
Varauskoodi netissä: BILEET23 .Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat.
Z-onen esiintyjät löydät täältä

Kesän parhaat lomayöt varataan jo nyt!

3.3.2023

Kesän Early Bird tarjous – 20 %. Aikainen lintu kesälomalomasen nappaa! On jälleen aika laittaa vaaleanpunaiset aurinkolasit päähän ja alkaa suunnittelemaan kesän ihania ja leppoisia lomapäiviä. Kesän kunniaksi haluamme tarjota Prime Guest -kanta-asiakkaillemme ennakkotarjouksen kesään parhaista lomaöistä.
Tarjous on voimassa kaikissa uniikeissa Primehotelsin hotelleissa. Meiltä löydät varmasti mieluisan kohteen matkustat sitten yksin, puolison, ystävien tai perheen kanssa.


Varkauden Teatteri 110-vuotta! Teatteripaketit kätevästi suoraan meiltä Oscarista.

2.1.2023

Meillä Hotel Oscarissa majoitut mukavasti ja herkuttelet hiiligrillin antimista
viihtyisässä Oscar’s Bar & Dinner -ravintolassamme. Olemme keskellä kauneinta Järvi-Suomea kaupungin ytimessä.
Sydämellisesti tervetuloa viihtymään!


Vekara-Varkautta vietetään 12. – 18.6. 2023. Vuoden teemana on VESI.

2.1.2023

Vesi sopiikin Vekara-Varkauden teemaksi erinomaisesti, sillä vesi ympäröi Varkauden kaupunkia joka puolelta. Vekara-Varkaus festivaaliviikon tapahtumia järjestetään myös Hotel Oscarissa hotelliseikkailun merkeissä – Tehtävä hotellissa – salaisuuksia ja seikkailua ja Warkaus-salissa eri esitysten kera mm. Pyhän Päärynän Legenda -sirkusesitys, Maailman ympäri 80 päivässä, lasten Kesäklassinen ja AEIOU: Vedet, vauva – ja taaperoteatteria. Liput näihin saat kätevästi https://www.lippu.fi/city/varkaus-166/venue/warkaus-sali-23190/

Vietä vekaran kanssa viikkoa majoittuen! Varaa majoitus Vekara-Varkaus viikolle 12 – 18.6. https://urly.fi/38PT helposti käyttäen hintakoodia Vekara23

Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, alk. 55 €/2hh

23.9.2022

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa. Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä. Kun nuoriso kaipaa omaa rauhaa, on nuorisohuone oiva valinta.

Freefinns.For.You – food – outdoors – rental. Varaa mukavaa tekemistä hotellilomasi yhteyteen!

16.2.2022

Aisti, virkisty ja rentoudu! Tervetuloa tutustumaan liikkuvaan pop up -eräravintolaan, ohjattuihin luontoliikuntapalveluihin, laadukkaaseen välinevuokraukseen ja verkkokauppaan! Freefinns Oy tarjoaa ohjattuja luontoliikuntapalveluita ja laadukasta välinevuokrausta. Tarjolla on myös esimerkiksi yrityksille toiminnallisia ja rentouttavia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa. Kauas ei tarvitse mennä sillä kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Lovecation – SPECIAL EDITION

5.1.2022

Toukokuussa keskitytään hemmotteluun. Lovecation Special Edition tarjoaa ihanan hemmotteluloman aikuisten kesken entistä edullisempaan hintaan! Alkavan kevään kunniaksi olemme räätälöineet Lovecation -pakettimme Special Editon muotoon, jonka ansiosta tarjoamme tämän ihanan kokonaisuuden entistä edullisempaan hintaan. Valitse mieleisesi hotelli ja ajankohta ja vaihda nautintovaihde päälle!

Tapahtumakalenteri – Oscarissa ja Varkaudessa tapahtuu

3.1.2022

Tapahtumakalenterin avulla löydät aina kiinnostavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa vierailusi yhteyteen. Kalenterin tapahtumat tarjoavat värikkäitä elämyksiä, kulttuuria ja riemukasta menoa ympäri vuoden.

Teatteripaketit kaikkiin teatterinäytöksiin Varkauden Teatteriin
Varkauden Museo – mm. Ismo Hyvärinen, Eläimellistä menoa
Mekaanisen Musiikin Museo – opastetut museokierrokset
Taidekeskus Väinölä
Z-One – esiintyjiä laidasta laitaan kätevästi torin toisella puolella


Hotlaile aina edulliseen seniorihintaan ystävien, perheen tai vaikka lastenlasten kanssa.

22.9.2021

Seniorilomat alk. 97 €/ 1hh. Seniorihinat on voimassa 62-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle.

Primehotelsin uniikeista hotelleista löydät varmasti mieleisesi kohteen niin rentouttavalle kylpylälomalle, shoppailulomalle kaupunkiin kuin aktiivilomallekin!