Aavan meren tuolla puolen – Muistoissa Reijo Taipale pe 18.10. klo 19.00

Suuri Reijo Taipale -kiertue lokakuussa!

Kaksi suursuosittua tangon taituria lähtee Reijo Taipaleen tunnetuksi tekemien laulujen kiertueelle lokakuussa. Reijo Taipale – Aavan meren tuolla puolen -kiertueen artisteina nähdään tangokuninkuuden aikanaan voittaneet tanssilavojen suursuosikit Saija Tuupanen ja Teemu Roivainen.

Saija Tuupanen ja Teemu Roivainen ovat kiertäneet Suomea yhdessä aiemminkin, muun muassa menestyksekkäällä joulukiertueella 2022.

Reijo Taipale – Aavan meren tuolla puolen -kiertue alkaa 14. lokakuuta Raumalta ja päättyy 18.10. Varkauteen. Muut konserttipaikat ovat Seinäjoki, Iisalmi ja Joensuu. Säestyksestä vastaa Reijo Taipaleen luottohanuristi Jani Heleniuksen 7-henkinen juhlaorkesteri.

Iskusävelten ja tangon mestarilaulajana ja tulkitsijana tunnettu Reijo Taipale ja hänen laulunsa ovat juurtuneet suomalaisten sydämiin. Rakastetun laulajan matka päättyi muutama vuosi sitten, mutta laulut ja tarina jäivät elämään.

Aavan meren tuolla puolen -konsertin musiikki ja tunnelma ovat käsinkosketeltavia, kun solistit muistelevat suomalaisten syvien rivien tulkkina esiintyneen Taipaleen elämäntaivalta ja esittävät hänen muistorikkaita iskelmiään eri vuosikymmenten varrelta.

Esitystä elävöittävät taustaprojisointina nähtävät menneiden aikojen valokuvat sekä muiden muassa Taipaleen kotialbumin kuvat.

Konsertin tuottaa MagnumLive, ja sen liput ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

MA 14.10 Rauma, Rauma-Sali (klo 18.00)
TI 15.10 Seinäjoki, Seinäjokisali (klo 18.00)
KE 16.10 Iisalmi, Eino Säisä -sali (klo 19.00)
TO 17.10 Joensuu, Carelia-sali (klo 19.00)
PE 18.10 Varkaus, Warkaus-sali (klo 19.00)

Osta lippu »

Warkaus-salin ravintola on avoinna väliajallisissa konserteissa tunti ennen konserttia sekä väliajalla. Konserttien väliaikatarjoiluista vastaa Hotel Oscar. Väliaikatarjoilut voi tilata ennakkoon lomakkeella

Erillinen naulakkomaksu 2 €/takki.