ABBA – Dancing Queen la 23.11. klo 18.00

Vaikka ABBA on pysytellyt poissa estradeilta 40 vuotta, sen kultainen kimallus ei ole hiipunut minnekään.Ruotsalainen ABBA on edelleen yksi kaikkien suosituimmista ja myydyimmistä yhtyeistä, jonka ajatonta diskopoppia rakastavat yhä kaikenikäiset kuulijat ympäri maailman.

Koe Abban tarina uudelleen! Upea musiikki, loistavat laulajat ja tanssijat sekä sirkustaitelija saavat aikaan sellaisen ilotulituksen, että katsojat tempaistaan keskelle Abba-huumaa. ABBA Dancing Queenissa kuulet Suomen eturivin esiintyjät, jotka tulkitsevat moniäänisesti huikeita ABBAn hittejä sellaisella taidolla, ettei se voi olla viettelemättä katsojaa mukaansa. Abba-nelikkona nähdään upea kaarti: Roosa-Maria Leppänen, Isabella Lairikko, Taneli Läykki ja Tuukka Jurkka.

Show sisältää upeaa koreografiaa, sirkusnumeroita, sekä glamoröösejä asusteita. Tanssijoina taiteilevat Silja Saarinen ja Ella Snellman, sirkustaitelijana Jenni Laamanen.

Esityksessä kuullaan muun muassa Mamma Mia, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, Summer Night City, Voulez Vous, When I Kiss The Teacher, Tiger

Tämän lähemmäksi alkuperäisen ABBAn live-elämystä et pääse!

Osta lippu »

Warkaus-salin ravintola on avoinna väliajallisissa konserteissa tunti ennen konserttia sekä väliajalla. Konserttien väliaikatarjoiluista vastaa Hotel Oscar. Väliaikatarjoilut voi tilata ennakkoon lomakkeella

Erillinen naulakkomaksu 2 €/takki.