Petrus Schroderuksen konsertit peruuntuvat myös keväältä 2024.

Tenori Petrus Schroderus on joutunut terveydellisistä syistä perumaan syksyn 2023 konserttinsa. Tavoitteena oli päästä terveenä esiintymislavoille keväällä 2024.

Lokakuussa suoritettu operaatio oli onnistunut, mutta kuntoutuminen tulee kuitenkin vaatimaan ennalta arvioitua pidemmän toipumisajan. Tästä syystä Petrus joutuu perumaan kaikki esiintymisensä myös keväältä 2024.

Konsertti 12.10.2024! Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan

Mikäli lipun hintaa halutaan hakea palautuksena tulee se tehdä kyseisen konsertin lippuoperaattorin ohjeiden mukaisesti.

Lippupalautukset siihen myyntipisteeseen, mistä liput on ostettu. Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus ja Warkaus-salin lipunmyyntipiste Hotel Oscar . Lippukauppojen palvelu- ja mahdollisia tilausmaksuja ei palauteta. Lipun hintaa voi hakea takaisin 31.1. 2024 saakka. Lippukauppojen palvelu- ja mahdollisia tilausmaksuja ei palauteta. Lippupisteen myyntipisteet eivät suoraan käsittele lippupalautuksia.

Petrus, hänen tiiminsä ja HeartBrain Oy ovat erittäin murheissaan tilanteesta ja pahoittelevat asiakkaille, muusikoille, saleille ja muille yhteistyötahoille syntyvää menetystä ja harmia.

”Kipujen kanssa taistellaan, mutta kuntoutus etenee. Kovaa työtä pitkällä tähtäimellä ja vielä täältä palataan syksyllä uusin voimin”, viestittää Petrus.

Tiedustelut: Jan Hultin, HeartBrain Oy, jan.hultin@heartbrain.fi 0400 483578