Vallattoman laivan laulut – Vekara-Varkauden juhlakonsertti ma 10.6. klo 18.00

30. Vekara-Varkaus –festivaaliviikon juhlakonsertissa nostetaan purjeet ja annetaan musiikin viedä! Vallattoman laivan miehistöön kuuluu kaikenlaista väkeä laivakokki Kuminasta merirosvoprinsessaan ja Herkules-kukkoon. Jokainen heistä saa oman riemukkaan laulunsa. Konsertissa Liisa Kallio piirtää livenä, kun muut soittavat, leikkivät ja laulavat yhdessä. Näiden vetävien laulujen sanat ovat Liisa Kallion kynästä ja ne sävelsi Soili Perkiö. Vallattoman laivan laulut valittiin Vuoden lastenlevyksi ja konsertissa kuultava laulu Herkules-kukosta valittiin vuoden lastenlauluksi lastenmusiikin gaalassa 2023.
Kun samassa veneessä seilataan, on jokainen tärkeä.
Kompassin lisäksi tarvitaan sydäntä ja järkeä.

Soili Perkiö on lastenmusiikin tekijä ja musiikkikasvattaja, jonka lauluista moni lapsi ja aikuinenkin on päässyt nauttimaan. Hän on tuttu Pikku Kakkosen ohjelmista Musarullaa, Muista laulaa ja Rytmireissu.

Liisa Kallio on kuvittaja, kirjailija ja runoilija. Hän on kuvittanut lukuisia lastenkirjoja ja julkaissut omia kuvakirjoja. Hänen teoksissaan arki limittyy fantasiaan, ja isoja asioita löytyy pienen ja yksinkertaisen kautta.

Lastenmusiikin ammattiorkesteri Loiskis loihtii valloittavan tunnelman konserteissaan niin lapsille kuin aikuisille. Loiskis-orkesterissa soi jopa 20 eri instrumenttia monilla eri musiikkityyleillä. Siitä keittyy herkullinen Loiskis-soppa ja -soundi, musiikillinen ilottelu. Yleisö pääsee aina osallistumaan – laulamaan, leikkimään ja hupsuttelemaan.

Esityksen kesto n. 50 min., esityksessä ei ole väliaikaa.
Liput: peruslippu/pyörätuoli 14,60 €, alle 2 v. veloituksetta sylissä. Hinnat sis. palvelumaksun
Järjestäjä: Vekara-Varkaus
Osta lippu »